Herwig Ilegems (Didier), Inge Paulussen (Sofie), Tom Vermeir (Peter), Sanne Samina Hanssen (Lia), Kevin Janssens (Luk) en An Miller (Romée).
Volledig scherm
Herwig Ilegems (Didier), Inge Paulussen (Sofie), Tom Vermeir (Peter), Sanne Samina Hanssen (Lia), Kevin Janssens (Luk) en An Miller (Romée). © VRT

GEZIEN? ‘Twee Zomers’: “Dit zou wel eens kunnen uitgroeien tot een van de beste Vlaamse tv-reeksen”

TVTom Lenaerts stelt niet teleur met z’n nieuwste Eén-worp ‘Twee Zomers’. De psychologische thrillerreeks over een groep vrienden wiens vertrouwen in elkaar op de proef wordt gesteld, ontpopt zich al van in de beginminuut tot een erg onderhoudende ‘whodunit’. Bij deze boeken wij ook stante pede een ticketje naar een paradijselijk eiland. 

28 reacties

 • Saskia Hens

  1 jaar geleden
  Ik ben gedegouteerd van hoe het perspectief vooral draait rond hoe erg dit allemaal is voor de mannelijke personages. Enfin, er is ook al vanalles gefilmd vanuit het perspectief van vb moordenaars die riskeren betrapt te worden. Dat moet allemaal kunnen. Maar daarbij is het meestal wel heel duidelijk dat het over misdadigers gaat die strafbare feiten begingen, en hun welverdiende straf proberen te ontlopen. Er wordt in deze context normaal niet gerept over moreel grijze zones!
 • Luc Soetaerts

  1 jaar geleden
  De parelvissers in een nieuwer jasje.
 • luc van duyse

  1 jaar geleden
  Moeite met wat personages die zichzelf steeds maar lijken te herhalen. Koen De Bauw is een knappe , charismatische man , maar ik zie geen verschil in spelstijl t.o.v. "de Premier" . Idem voor Ruth Becquart t.o.v. "Over Water". Kevin Janssens is al helemaal miscast. Enkel geschikt om de getormenteerde ziel neer te zetten.Anderen verrassen wel positief.Maar waarom eens geen totaal onbekenden een kans geven? De afgestudeerden aan Vlaamse opleidingen zijn talrijk.
 • Robin van meirvenne

  1 jaar geleden
  Das niet moeilijk, er is niks anders op tv
 • luc janssens

  1 jaar geleden
  Beter dan de Planckaerts maar weer te ingewikkeld met hun eindeloze flashbacks met dan nog diverse acteurs. Voor de televisie op een zondagavond wil ik een eenvoudige verhaalslijn.