De muziek van De Kreuners stond centraal in de eerste aflevering van 'The Best Of'.
Volledig scherm
PREMIUM
De muziek van De Kreuners stond centraal in de eerste aflevering van 'The Best Of'. © VTM

GEZIEN? ‘The Best Of’: “Een geslaagde rip-off van ‘Liefde voor Muziek’”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘The Best Of’, een VTM-show waarin de vijf populairste nummers van een muzikaal icoon op een originele wijze gecoverd worden. “Mauro Pawlowski keek met grote ogen naar collega André Hazes, alsof hij nu pas besefte dat de schlagerzanger een mens van vlees en bloed en geen uitvinding van de boekskes is.”

6 reacties

 • Patrick Verbelen

  5 maanden geleden
  Volgende week in ‘Liefde voor Muziek’, niemand minder dan 'La Esterella'
 • michel vandewiele

  5 maanden geleden
  Een mooi top muzikaal programma met echte muziek iconen, blij ze daar niet die overgecommercialiseerde Niels met zijn chauvinistische West-Vlaamse opdringerigheid weer laten optreden de mensen hebben het er stilaan wel mee gehad. Te veel is te veel !
 • Etienne De Bondt

  5 maanden geleden
  Muziek, of wat er moet voor doorgaan, van de kreuners brengen is niet moeilijk dat kan iedereen. Beter dan het origineel.
 • Joeri dauwe

  5 maanden geleden
  Wel goed dat de artiesten hun teksten zelfs niet kennen en ze moeten aflezen op een monitor rechts van hen.. Schaamteloos rechts kijken en karaoke zingen. Liefde voor muziek is puurder en de artiesten steken daar echt hun ziel in het lied. Enkel Bart Peeters en die 2 jonge kerels waren top. De rest schaam jullie en VTM..dit kan beter, als ik dat zo zien als regisseur ik stop met opnames en eis dat ze hun teksten kennen.
 • Ronny Cypers

  5 maanden geleden
  Tof programma. Hazes en Swinne top,Peeters flop zoals dikwijls.
 1. ‘Dancing With the Stars’ zit erop voor Yemi Oduwale: “Heel teleurgesteld”

  ‘Dancing With the Stars’ zit erop voor Yemi Oduwale: “Heel teleurge­steld”

  De vierde liveshow van ‘Dancing with the Stars’ leverde alweer enkele geslaagde (en minder geslaagde) choreografieën op. In deze ‘Passion Night’-aflevering kon ‘eeuwige tweede’ Nora Gharib - aan de zijde van danspartner Adrian - over topfavoriete Nina Derwael wippen. Ook seksuologe Lotte Vanwezemael wist andermaal de jury te verbazen. Acteur Yemi Oduwale en TikTok-ster Jonatan Medart verging het minder goed: zij bungelden - na het jurycommentaar - onderaan. Dat bleek voor Yemi - nadat ook het publiek gestemd had - een kloof die niet meer te dichten viel. De acteur moest als vierde - na Olympiër Pieter Timmers, zanger Metejoor en prinses Delphine van Saksen-Coburg - de dansarena verlaten.
 2. RECENSIE. ‘Around the World in 80 Days’: “De knaldrang is zoek”
  TV

  RECENSIE. ‘Around the World in 80 Days’: “De knaldrang is zoek”

  De laatste keer dat we een Belgische omroep een adaptatie zagen doen van een Jules Verne klassieker gingen we de wereld rond met 80-jarigen op VTM. Ditmaal heeft RTBF de handen met enkele Europese spelers in elkaar geslagen om met ‘Around the World in 80 Days’ een ambitieuze avonturenreeks naar het kleine scherm te brengen. Of deze achtdelige reeks op BBC First ook uw zin voor avontuur zal aanwakkeren? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.