Andy Peelman.
Volledig scherm
PREMIUM
Andy Peelman. © VTM

GEZIEN? ‘Spartacus Run’: “Het gezwets van Andy Peelman bleek de grootste hindernis”

TVDe komende vier weken kan u een twintigtal bekende koppen op VTM zien puffen terwijl ze een impressionant ‘Spartacus Run’-parcours moeten afleggen. Onder meer Laura Tesoro, Average Rob en Ben Weyts zetten alles op alles om de beste tijd neer te zetten, onder goedkeurend oog van presentator Andy Peelman en commentator Michel Wuyts. Maar leveren de prestaties van die onverschrokken BV’s ook boeiende tv op? “Laura Tesoro toonde zich alvast een krak in het herkennen van de uitwerpselen van een koe.”

11 reacties

 • Greet Janssens

  1 maand geleden
  Plezant, ja de eerste keer,maar dat is dan ook alles want het is de volgende keren het zelfde, enkel de tijd is anders. Michel mag blijven, hij kraamd geen onzin uit.
 • sonia florquin

  1 maand geleden
  Wat doen ze Andy toch aan bij VTM. Hij bakt er gewoon niets van, hij was beter politieman gebleven. Alleen al door zijn geleuter zal ik zeker geen tweede aflevering bekijken. Sorry Andy.
 • Marie Rose Van der Haeghen

  1 maand geleden
  Vooral veel reklame gezien .
 • Cecarine De Smet

  1 maand geleden
  Hij had toch beter politieagent gebleven hoor.
 • Bernard Dieryck

  1 maand geleden
  Andy Peeleman moet dringend leren articuleren en deftig praten. Mewstal begrijp je hem niet! Hoe is het mogelijk dat een zo minbesprakende mens kans op TV maakt. Buiten zijn sympathie is het to h geen TV figuur he Man man man...
 1. Kathleen Aerts in de jury van tweede seizoen 'Regi Academy': "Zoals Marcel Vanthilt ooit tegen mij deed, zo zal ik niet zijn”
  Play
  TV
  3

  Na ‘charcute­rie met pe­ren’-kri­tiek van Marcel Vanthilt, maakt Kathleen Aerts debuut in de jury van ‘Regi Academy’: “Ik zal zeker zijn stijl niet volgen"

  De basis van het VTM-2-programma ‘Regi Academy’ blijft in seizoen 2 behouden: Regi (46) gaat op zoek naar zijn nieuwe nachtegaal. Maar in de jury wordt er gewisseld. Niet langer zal Olivia Trappeniers voor de vrouwelijke touch zorgen naast zanger Jaap Reesema, producer Lester Williams en Regi zelf. Die plaats is nu weggelegd voor ex-K3 Kathleen Aerts (44), tevens een goede vriendin van Penxten. Niet alleen delen ze hun liefde voor muziek, maar ook die voor Zuid-Afrika waar ze beiden een woonst hebben. “Hij is me hier met een fles rode wijn komen smeken om ‘ja’ te zeggen”, lacht Kathleen in een nieuwe Showbits.
 2. RECENSIE. ‘Pretty Little Liars: Original Sin’: “Heropgewarmde tienerintrige met een horrordraai”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Pretty Little Liars: Original Sin’: “Heropge­warm­de tienerin­tri­ge met een horror­draai”

  ‘Pretty Little Liars’ was vanaf 2010 dé reeks bij uitstek voor tieners die op zoek waren naar drama, mysterie en jonge, aantrekkelijke mensen die liegen tot ze zwart zien. Althans voordat showrunner Marlene King haar creatieve baby enkele seizoenen later vakkundig de nek omdraaide. U dacht dat de finale van ‘Game of Thrones’ erg was? Dan heeft u duidelijk nooit ‘Pretty Little Liars’ gezien. Na zeven seizoenen en twee geflopte spin-offs is er nu een HBO Max-reboot/sequel op Streamz waarin vijf nieuwe tienermeisjes in een nieuw fictief stadje geconfronteerd worden met het afpersgedrag van een nieuwe anonieme ‘A’. Begaat de show dezelfde zonden als het origineel? En zo ja, is dat op z’n minst wat entertainend? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 1. RECENSIE. ‘Queer as Folk’: “De ‘thumpa thumpa’ gaat onverminderd voort”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Queer as Folk’: “De ‘thumpa thumpa’ gaat onvermin­derd voort”

  Was ‘Sex and the City’ vlak voor de eeuwwisseling de serie bij uitstek voor heterovrouwen die wilden smullen van de sekscapades van een handvol vriendinnen, dan was ‘Queer as Folk’ het onomfloerste equivalent voor de homoman. Nadat die eerste vorig jaar een reboot kreeg, is nu ook de laatste aan een heropleving begonnen. Eén waar -in tegenstelling tot ‘And Just Like That…’- Kim Cattrall wél in wou meespelen. Maar heeft deze nieuwe versie van ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY nog iets te zeggen wat de twee voorgaande versies niet deden? En heeft het tussen een overdaad aan reeksen die steeds meer met LGBTQ+-thema’s uitpakken eigenlijk nog wel impact? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.