Saartje Vandendriessche trekt 21 dagen de ongerepte natuur in.
Volledig scherm
PREMIUM
Saartje Vandendriessche trekt 21 dagen de ongerepte natuur in. © VRT

GEZIEN? ‘Saar in het bos’: “De breinbrekers over intieme hygiëne waren het spannendste dat we te zien kregen”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘Saar in het bos’ op Eén, een realityreeks waarin Saartje Vandendriessche 21 dagen probeert te overleven in - jawel - een bos. “Gelukkig had de presentatrice ervaring met maffen in barre omstandigheden. ‘Bij de VRT leg ik me vaak een halfuurtje op de grond en dan vertoef ik vliegensvlug in dromenland’, biechtte ze op.”

5 reacties

 • André Mortier

  1 maand geleden
  Dit gelooft toch niemand. Fake tot en met." Overleven" met filmploeg in je rug...?
 • michel vandewiele

  1 maand geleden
  Weinig inhoud enkel de zoveelste vertoning van haar die altijd extremen opzoekt, er bestaan tientallen programma's zoals dit, dus niets nieuws, waarde voor de kijker beneden peil sorry.
 • raf peeters

  1 maand geleden
  Overleven in bos en natuur 3 weken?.Zeer lang geleden hebben we ooit(para) 6 weken moeten leren overleven in de natuur(en geen show).Zelf eten zoeken (vangen) ,was een standaard uitdaging.Hoeveel zouden bijvoorbeeld een konijn kunnen vangen dmv strop te zetten of zelfs een everzwijn vangen(dmv gecamoufleerde put )om te overleven?.Dit programma is natuurlijk geweldig voor kijkcijfers maar ben ervan overtuigt dat ze nadat de beelden ingeblikt zijn ze aan een lekkere dis zit.
 • tony decabooter

  1 maand geleden
  Velen onder ons ,natuur liefhebbers ,slapen in alle omstandigheden dagen aan een stuk buiten ,heerlijk ,maar ik zag grote fouten ,namelijk schoeisel altijd weg bergen ,brandhout sprokkelen en droog houden ,kledij in laagjes aandoen vanaf s,morgens dik gekleed is niet goed en water is er bijna overal , dus lichamelijk onderhoud is zeer belangrijk en voor de rest opgaan in de natuur en omgeving ,na enkele dagen word je al aangepast aan alle omgevings geluiden ,maar zonder camera,s en alleen .
 • Frederic Franke

  1 maand geleden
  Overleven in het bos is geen romantiek, maar de realiteit! Goeie nieuwe reeks.
 1. Stefaan Degand stuurt figuurlijk zijn kat naar ‘De Slimste Mens’ en Bart Cannaerts flatert
  Play
  TV
  24

  Stefaan Degand stuurt figuurlijk zijn kat naar ‘De Slimste Mens’ en Bart Cannaerts flatert

  Hij had er zich ongetwijfeld veel meer bij voorgesteld, maar een paar écht moeilijke vragen, wat tegenslag en harde concurrentie van de andere spelers hebben Open VLD-voorzitter al bij zijn eerste deelname genekt. Hij zou het, naar eigen zeggen, match per match bekijken, maar dat moest niet. Wegens in de finale naar huis gespeeld door die dekselse Anthony Nti. Lisbeth Imbo deed wat logisch was en leek: winnen. Hou haar volgende week best in de gaten...