Saartje Vandendriessche trekt 21 dagen de ongerepte natuur in.
Volledig scherm
PREMIUM
Saartje Vandendriessche trekt 21 dagen de ongerepte natuur in. © VRT

GEZIEN? ‘Saar in het bos’: “De breinbrekers over intieme hygiëne waren het spannendste dat we te zien kregen”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘Saar in het bos’ op Eén, een realityreeks waarin Saartje Vandendriessche 21 dagen probeert te overleven in - jawel - een bos. “Gelukkig had de presentatrice ervaring met maffen in barre omstandigheden. ‘Bij de VRT leg ik me vaak een halfuurtje op de grond en dan vertoef ik vliegensvlug in dromenland’, biechtte ze op.”

5 reacties

 • André Mortier

  1 jaar geleden
  Dit gelooft toch niemand. Fake tot en met." Overleven" met filmploeg in je rug...?
 • Michel Vandewiele

  1 jaar geleden
  Weinig inhoud enkel de zoveelste vertoning van haar die altijd extremen opzoekt, er bestaan tientallen programma's zoals dit, dus niets nieuws, waarde voor de kijker beneden peil sorry.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Overleven in bos en natuur 3 weken?.Zeer lang geleden hebben we ooit(para) 6 weken moeten leren overleven in de natuur(en geen show).Zelf eten zoeken (vangen) ,was een standaard uitdaging.Hoeveel zouden bijvoorbeeld een konijn kunnen vangen dmv strop te zetten of zelfs een everzwijn vangen(dmv gecamoufleerde put )om te overleven?.Dit programma is natuurlijk geweldig voor kijkcijfers maar ben ervan overtuigt dat ze nadat de beelden ingeblikt zijn ze aan een lekkere dis zit.
 • tony decabooter

  1 jaar geleden
  Velen onder ons ,natuur liefhebbers ,slapen in alle omstandigheden dagen aan een stuk buiten ,heerlijk ,maar ik zag grote fouten ,namelijk schoeisel altijd weg bergen ,brandhout sprokkelen en droog houden ,kledij in laagjes aandoen vanaf s,morgens dik gekleed is niet goed en water is er bijna overal , dus lichamelijk onderhoud is zeer belangrijk en voor de rest opgaan in de natuur en omgeving ,na enkele dagen word je al aangepast aan alle omgevings geluiden ,maar zonder camera,s en alleen .
 • Frederic Franke

  1 jaar geleden
  Overleven in het bos is geen romantiek, maar de realiteit! Goeie nieuwe reeks.
 1. RECENSIE. ‘Shrinking’: “Op z’n tachtigste is Harrison Ford toegankelijker en grappiger dan ooit”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Shrinking’: “Op z’n tachtigste is Harrison Ford toeganke­lij­ker en grappiger dan ooit”

  Bent u er ook zo enthousiast over om Harrison Ford dit jaar in de vijfde ‘Indiana Jones’ aan het werk te zien, maar vindt u het deels jammer dat de acteur in een digitaal jonger jasje zal worden gestopt? Dan kunt u in ‘Shrinking’ op Apple TV+ de Hollywoodster in al z’n krakende, mopperende nestor-authenticiteit aan het werk zien. Deze tiendelige reeks van het team achter ‘Ted Lasso’ handelt over een trio therapeuten dat door verlies, scheiding en ziekte minder rond de pot besluit te draaien en radicaal voor eerlijkheid kiest. Of deze spitsvondige sitcom ook zelf een eerlijke kans verdient? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Herman Verbruggen reageert op ontmaskering ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internationale kwaliteiten”
  TV

  Herman Verbruggen reageert op ontmaske­ring ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internatio­na­le kwalitei­ten”

  Hij moest als eerste ‘The Masked Singer’ verlaten, het was een teleurstelling voor Herman Verbruggen, vertelt hij aan Senne van Showbits. “Dat gevoel kwam vanuit een oprecht engagement. Het feit dat je verder denkt, en al aan het repeteren bent voor het tweede nummer", klinkt het. Hij vertelt welke nummers we nu dan moeten missen, of hij blij was met z'n kostuum en wie volgens hem de show gaat winnen. “Het is iemand met internationale kwaliteiten, en een stem die voor het programma een cadeau is.”