Regi gaat op zoek naar nieuw talent in 'Regi Academy'.
Volledig scherm
PREMIUM
Regi gaat op zoek naar nieuw talent in 'Regi Academy'. © VTM2

GEZIEN? ‘Regi Academy’: “Een goede stem hebben bleek alvast niet de grootste prioriteit”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘Regi Academy’, een talentenjacht op VTM2 waarin de hitmaker op zoek gaat naar een nieuwe stem voor z'n volgende single. “De gezapige babbeltjes tussen de audities waren even oppervlakkig als de lyrics van een doorsnee Regi-song over liefdesverdriet.”

4 reacties

 • Ingeborg De blende

  3 maanden geleden
  LEUK programma en de twee leukste stemmen hebben gewonnen...dat is een feit !
 • André Mortier

  4 maanden geleden
  Wat een blaaskaak die Regi: vooraf:" ik zal gewoon zeer streng zijn", en wat bleek? Hij was de grootste softie en durfde amper een kandidaat afwijzen. Verder was hoe je er uitzag en wat je aan had(zie o;a. kandidate Yutan) inderdaad veel belangrijker dan de stem....Afvoeren. 1 x gekeken, nooit meer!
 • guido Bervoets

  4 maanden geleden
  Een perfecte stem hebben is nooit een echte vereiste geweest om het te maken als groot muzikant met internationale bekendheid. Kijk maar naar Bob Dylan die zijn stembanden in zijn neus zitten heeft. Of Neil Young die ten tijde van Buffalo Springfield zijn eigen songs niet mocht zingen omdat volgens zijn platenmaatschappij zijn stem 'te iel' zou zijn. Of onze eigenste Arno. Of Tom Waits en Marianne Faitfull.
 • Ronny B

  4 maanden geleden
  tegenwoordig moet je niet meer in toon kunnen zingen,op bijna alle vocals gebruiken ze auto-tune,wel pech als dit bij een live optreden uitvalt,dit hebben we al in meerdere videos op youtube met "grote sterren" zoals taylor swift,katy perry,justin bieber en selena gomez,er zijn er maar bitter weinig die nog ECHT kunnen zingen,en alle liedjes van hen trekt op elkaar,hebben mss allemaal dezelfde producer
 1. Nina Derwael en Delphine van Saksen-Coburg tonen voor het eerst hun moves in ‘Dancing With The Stars’
  Play
  Showbizz
  5

  Nina Derwael en Delphine van Sak­sen-Co­burg tonen voor het eerst hun moves in ‘Dancing With The Stars’

  Vanavond start het derde seizoen van ‘Dancing With The Stars’ op Play4. De voorbije weken was er veel te doen rond de deelname van prinses Delphine - een royal op de dansvloer, kom dat tegen - maar ook Nina Derwael was een opvallende kandidate. Met haar achtergrond in het turnen zou zij vast mooi presteren op de dansvloer? In een eerste preview lichten beide dames al een tipje van de sluier op.
 2. Prinses Delphine danst voor Make-A-Wish en leukemiepatiënt Adam: “Ik wil m’n titel op een goeie manier gebruiken”
  Play
  TV
  4

  Prinses Delphine danst voor Ma­ke-A-Wish en leukemiepa­tiënt Adam: “Ik wil m’n titel op een goeie manier gebruiken”

  Zaterdag is het zover: dan kan Vlaanderen eindelijk de danskunsten van Delphine van Saksen-Coburg (53) ontdekken in ‘Dancing With The Stars’. De prinses steunt met haar deelname het goede doel Make-A-Wish. Samen met de organisatie wil ze zo de wens van leukemiepatiënt Adam laten uitkomen. De royal had onlangs haar eerste ontmoeting met de jongen.