Beeld uit 'Klopjacht'.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld uit 'Klopjacht'. © Play4

GEZIEN? ‘Klopjacht’: “Hebben die topspeurders eigenlijk niets beters te doen?”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘Klopjacht’ op Play4, waarin twaalf burgers zeventien dagen moeten onderduiken voor de top van de Belgische opsporingsdiensten. “Een origineel uitgangspunt dat helaas voor weinig aha-erlebnissen zorgde." 

12 reacties

 • Frank De Groote

  1 maand geleden
  Alle agenten hebben, om te kunnen deelnemen aan het programma, hun verlof hiervoor gebruikt.
 • Marleen EECKHOUT

  1 maand geleden
  In wat voor een zure maatschappij leven wij.. Altijd maar kritiek geven en kappen op alles en nog wat... zie het eerder als promotiestunt om hun werk in de spotlight te zetten en zo jongeren warm te maken voor een job bij de politie. En moest de journalist van dit artikel het programma nu eens deftig bekeken hebben, zou hij gezien hebben dat het een sportvliegtuigje was ipv een helikopter.
 • freddy vandersmissen

  1 maand geleden
  Ze zouden beter tonen hoe ze echte gangsters opsporen. Dan hebben we er ook iets aan , maar dat mag niet zeker.
 • jan janssens

  1 maand geleden
  dat was het eerst wat ik mij afvroeg, ze hebben te weinig middelen en personeel en dan gaan ze wat op tv spelen
 • Karlo Mulle

  1 maand geleden
  Onze speurders op hun best , maar bij aangifte van diefstal , trek je plan en zoek het maar zelf uit , want daarvoor hebben we nu geen tijd , wordt wel geseponeerd , doe zo verder , wat een reclame voor ons politiesysteem .
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.