Natalia en James Cooke.
Volledig scherm
Natalia en James Cooke. © Play4

GEZIEN? ‘James De Musical’: “Prima entertainment, maar is het leven van Natalia echt een musical waard?”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘James De Muscial’ op Play4, een showprogramma waarin James Cooke - jawel - een musical maakt over hete leven van acht BV’s. “Tempo primeerde op diepgang, waardoor potentieel interessante anekdotes vakkundig de kiem in gesmoord werden.”

28 reacties

 • Stroobants Alexander

  5 maanden geleden
  Wellicht een fijne show maar mij kon het niet boeien. Zeker andere wel, ik kijk niet meer maar dat is een persoonlijke keuze.
 • Rene Van Roosbroeck

  6 maanden geleden
  Jo Seykens Goed show van James vlotte babbel en Natalia mag er zeker zijn ongedwongen en een musical zeker waard .
 • luc boeckx

  6 maanden geleden
  Verrassende onthullingen waren er wel vond ik en niet iedereen kent Nathalia haar jeugd! De musical was heel mooi ineen gestoken! Ik vond het absoluut geen goede correcte verwoording van dit verslag hierboven! James deed dat heel goed en zo zijn er weinig! Eens iets anders dan het gezicht van de 'oude' Koen Wouters die al meer dan 24 jaar meedraait op vtm. Daarom een dikke proficiat aan play 4 en zeker aan James Cook!
 • Heidi Werbrouck

  6 maanden geleden
  Of het leven van gelijk welke BV interessant is of niet, het was een mooie show. Mooie dans, uitstekende zang, zoals musical moet zijn.
 • Marc Geerts

  6 maanden geleden
  Niemand is verplicht om te kijken, ik heb wel een zeer mooie show gezien. Degene die kritiek hebben op Natalia kunnen het best volgende week niet kijken dan...dan komt er pas iemand die geen musical waardig is.
 1. Karista wint 'The Voice Kids': "Verzwijgen was het moeilijkst”
  Play
  Showbizz

  Koorzange­res Karista uit team Duncan wint 'The Voice Kids': "Verzwijgen was het moeilijkst”

  Na een razend spannende finale mag uiteindelijk Karista zich kronen tot winnares van ‘The Voice Kids’. Amper 14 jaar is ze, maar ze zingt al van kleins af aan met haar familie in een kerkkoor en dat leidde haar naar het podium van het zangprogramma. Ook al debuteerde Duncan Laurence eigenlijk nog maar als coach, hij leverde meteen de winnares. Karista is dan ook apetrots: “Wie won, maakte voor mij niet uit. Al moest het wel iemand van team Duncan zijn” vertelt ze aan Senne en Jarne in een nieuwe Showbits.