Natalia en James Cooke.
Volledig scherm
Natalia en James Cooke. © Play4

GEZIEN? ‘James De Musical’: “Prima entertainment, maar is het leven van Natalia echt een musical waard?”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘James De Muscial’ op Play4, een showprogramma waarin James Cooke - jawel - een musical maakt over hete leven van acht BV’s. “Tempo primeerde op diepgang, waardoor potentieel interessante anekdotes vakkundig de kiem in gesmoord werden.”

28 reacties

 • Stroobants Alexander

  1 jaar geleden
  Wellicht een fijne show maar mij kon het niet boeien. Zeker andere wel, ik kijk niet meer maar dat is een persoonlijke keuze.
 • Rene Van Roosbroeck

  1 jaar geleden
  Jo Seykens Goed show van James vlotte babbel en Natalia mag er zeker zijn ongedwongen en een musical zeker waard .
 • luc boeckx

  2 jaar geleden
  Verrassende onthullingen waren er wel vond ik en niet iedereen kent Nathalia haar jeugd! De musical was heel mooi ineen gestoken! Ik vond het absoluut geen goede correcte verwoording van dit verslag hierboven! James deed dat heel goed en zo zijn er weinig! Eens iets anders dan het gezicht van de 'oude' Koen Wouters die al meer dan 24 jaar meedraait op vtm. Daarom een dikke proficiat aan play 4 en zeker aan James Cook!
 • Heidi Werbrouck

  2 jaar geleden
  Of het leven van gelijk welke BV interessant is of niet, het was een mooie show. Mooie dans, uitstekende zang, zoals musical moet zijn.
 • Marc Geerts

  2 jaar geleden
  Niemand is verplicht om te kijken, ik heb wel een zeer mooie show gezien. Degene die kritiek hebben op Natalia kunnen het best volgende week niet kijken dan...dan komt er pas iemand die geen musical waardig is.