• Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling

GEZIEN. “Genadeloos goed gemonteerd, die eerste ‘Kamp Waes’”

Nog maar eens een tv-programma waarin het woord ‘uitdaging’ vaker zal vallen dan pakweg ‘informatieanalyse’ of ‘vogelbekdier’, viel me te binnen bij aanvang van ‘Kamp Waes’, waarin gewone burgers zich door de toelatingsproeven van de special forces van het Belgisch leger proberen te slaan. 

10 reacties

 • Benny Vandenberghe

  1 jaar geleden
  Vond het fantastisch. Dikke pluim voor Tom. En dat groot laweit van die midlukte bootcamp in de Limburg eruit. In zijn plaats zou ik in de grond zakken van schaamte
 • Luc Deville

  1 jaar geleden
  De grootste mond is bij de eerste afvallers. 0,0 doorzettingsvermogen, 100% lawaai.
 • Magwel Magni

  1 jaar geleden
  Op de stafkaart valt een soldaat steeds terug indien nodig en is 99% juist. Kijk naar de laatste Golf Oorlog waar de Amerikanen in de GPS een foutmarge in staken. Gevolg GPS toestellen tijdelijk onbruikbaar. Daarom werkt EU aan een eigen systeem, maar al wat elektronica is kan stuk gaan. Vandaar dat stafkaarten in het leger blijven bestaan. Oriëntatiecross is nog steeds een militaire sport.
 • Abdel Nasser

  1 jaar geleden
  Dat is een stafkaart waarop heel veel informatie te halen valt. Als je die niet goed kent dan is het moeilijk om je weg te vinden. Zeker een programma dat ik zal blijven volgen. @guido vermeyen: De beste presentators van VTM komen van VRT. Wat wil je nu daarmee zeggen?
 • Kristel Werkx

  1 jaar geleden
  Dat kaartlezen, daar had ik graag meer van gezien. Je ziet niet echt de kaart en wat zij precies moeten kunnen 'lezen'. Had voor mij niet de echte kaart moeten zijn maar een voorbeeld van. Het zijn idd allemaal sportmensen. Spijtig.
 1. Delicate verhaallijn sluipt ‘Thuis’ binnen: Bob getroffen door kanker
  Play
  showbizz

  Delicate verhaal­lijn sluipt ‘Thuis’ binnen: Bob getroffen door kanker

  Extreme emoties deze week in ‘Thuis’. Twee dagen geleden verbaasde Christine (Daphne Paelinck) de kijker nog met het heuglijke nieuws dat ze zwanger is. Vrijdag was het de beurt aan haar ex-echtgenoot Bob (Christophe Haddad) om te verrassen. Die is de wanhoop nabij, nu hij ontdekt heeft dat hij lymfeklierkanker heeft. De kijker mag zich de komende maanden verwachten aan pakkende televisie, want zijn ingrijpende behandeling zal in beeld komen.
 1. Christine en Patrick kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze Spaanse villa met prachtig uitzicht bezoeken
  Play
  Costa Belgica

  Christine en Patrick kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze Spaanse villa met prachtig uitzicht bezoeken

 2. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong