Axel Daeseleire en Jacques Vermeire in 'Eenmaal Andermaal'.
Volledig scherm
Axel Daeseleire en Jacques Vermeire in 'Eenmaal Andermaal'. © VTM

GEZIEN? ‘Eenmaal Andermaal’: “Het enthousiasme van Axel bereikte een climax bij de vondst van een kruisbeeld mét stukjes textiel”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘Eenmaal Andermaal’ op VTM, waarin Axel Daeseleire en Jacques Vermeire rommelmarkten afschuimen op zoek naar verborgen schatten. “Als kers op de taart ejaculeerde Axel ei zo na bij de vondst van een kruisbeeld mét stukjes textiel van de heilige Ignatius.” 

6 reacties

 • Jean Schepens

  6 maanden geleden
  eens te meer héél content dat er 'zo iets' bestaat zoals de BBC zenders ... NONKELJEAN
 • Marc Van den Daele

  6 maanden geleden
  Aan al diegene die hier commentaar geven, de vraag of adverteren op VTM zinvol is, is hier reeds beantwoord. Ongeacht de zin of onzin van het programma hebben jullie toch gekeken.
 • Peeters Francis

  7 maanden geleden
  VTM heeft veel zenders waar niets serieus op te zien is, ze maken goedkope programma's die vol winstgevende reclame zitten. Voor mij nooit VTM
 • Luc Verbeek

  7 maanden geleden
  Welke meerwaarde de 2 gastpersonages hadden in dit programma ontging mij , misschie enkel deze keer , volledig . Het hoeft absoluut niet allemaal ernstig te zijn maar ze brachten geen kennis of nuttige inbreng aan ifv de zoektocht naar degelijke koop(jes) . Misschien ook de reeele renovatie-kosten vermelden . Dat Axel zijn private interesse , ten opzichte van diegenen die zijn fascinatie/verzamelwoede voor crucifixen zullen weglachen , aanbrengt en toont verdient absoluut respect . Top !
 • Dirk De Winter

  7 maanden geleden
  gelukkig zijn er andere zenders!
 1. Nostalgische dilemma's met de nieuwe Ketnet-wrappers: “‘Samson & Gert’ blijft beter dan ‘Samson & Marie’”
  Play
  TV

  Nostalgi­sche dilemma's met de nieuwe Ket­net-wrap­pers: “‘Samson & Gert’ blijft beter dan ‘Samson & Marie’”

  Afgelopen zondag werd de leegte bij Ketnet weer opgevuld, want er werd een nieuwe generatie Ketnet-wrappers gekozen. Héritier, Thomas en Nidal nemen de fakkel over van Sien Wynants en Thomas Vanachteren. Showbits-reporter Senne ging langs bij de VRT om hen enkele nostalgische Ketnet-dilemma’s voor te leggen. “‘W817’ was véél speelser dan ‘Spring’”.
 2. INTERVIEW. De cast van ‘Stranger Things’ over 4de seizoen: “Het wordt nog donkerder”
  Play
  TV

  INTERVIEW. De cast van ‘Stranger Things’ over 4de seizoen: “Het wordt nog donkerder”

  Een hoogdag voor fans van sciencefiction-horrorseries, want het vierde seizoen van het populaire ‘Stranger Things’ is vanaf vandaag te bekijken op Netflix. Is dit seizoen écht het donkerste tot nu toe? En komen de acteurs binnenkort naar België? Showbits had een exclusief interview met de cast van de serie, om te polsen naar wat er allemaal nog staat te gebeuren. “Er zijn veel vragen die nog beantwoord moeten worden”, verklapt acteur Caleb McLaughlin.