Gert Verhulst.
Volledig scherm
PREMIUM
Gert Verhulst. © Play4

GEZIEN? ‘De tafel van vier’: “Groen lachen met Gert”

TVWeinig programma’s waar zo naar uitgekeken werd bij de start van het tv-seizoen als ‘De tafel van vier’. Bijna tien jaar na het floppen van ‘De Kruitfabriek’ zou Play4 opnieuw een poging wagen om een relevante actuatalkshow te maken. Met Gert Verhulst aan de knoppen dit keer. “Hij zal de vragen stellen die nergens gesteld worden”, klonk het in de perstekst. Maar kan de Studio 100-baas de verwachtingen ook inlossen? Of is het programma toch eerder een doorslagje van pakweg ‘De Cooke & Verhulst Show’?

39 reacties

 • Veerle Hertens

  3 maanden geleden
  Het n-woord vermijden is toch al decennia een vorm van elementaire beleefdheid? Heeft toch niets met woke te maken? Alsjeblieft zeg, gedraag u gewoon!
 • Felix Van Loock

  3 maanden geleden
  Enkel afgunst. Zeker fan van Gert. Hoe dikwijls moet hij geen kritiek slikken en dat doet hij steeds met de glimlach. Respect.
 • Jean-Pierre Van Nylen

  3 maanden geleden
  Negatieve of positieve commentaar.Het programma krijgt van in het begin de nodige aandacht.En dat is wat de makers ervan willen.
 • Nicholas Rombaut

  3 maanden geleden
  De wokers bewijzen hier het punt dat ze net wouden ontkrachten. Ze kunnen niets verdragen. Eens benieuwd hoe woke iedereen zou zijn moest het hier oorlog zijn. Ik denk niet dat er nog zoveel over luxeproblemen gedacht zou worden.
 • Jean-pierre Thierens

  3 maanden geleden
  Ik snap het probleem niet ! Moet dan alles gewikt en gewogen worden . Ik kan geloven dat er veel mensen gestresseerd en gefrustreerd lopen . Er zal wel altijd iemand geaffronteerd zijn .Mogen we zelf nog denken en zeggen wat gepast is , dat hoeft niemand voor mij te doen . Dank u .