Natalia in 'De Sterkste Handen'.
Volledig scherm
PREMIUM
Natalia in 'De Sterkste Handen'. © VTM

GEZIEN? ‘De Sterkste Handen’: “De presentatiestijl van Natalia was naast erg Kempisch, ook verrassend cynisch”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘De Sterkste Handen’ op VTM, waarin tien harde werkers in fysieke opdrachten tegen en met elkaar strijden. “In plaats van de deelnemers moed in te spreken, verkneukelde Natalia zich vooral met hun flaters.”

9 reacties

 • Monique Asaert

  3 maanden geleden
  Heb het liever in het kempisch, dan het hollands dat nu op tv gebruikt word..
 • Willy Helsen

  3 maanden geleden
  Misschien leuk op TV Kempen?
 • Anita KEMPENEERS

  3 maanden geleden
  Weer een reden om weg te zappen.
 • Frank Louman

  3 maanden geleden
  Viel dik tegen , de sterkste handen zijn blijkbaar niet de slimsten , mannen die geen muur op de juiste manier kunnen metsen ? Nooit Lego gespeeld ? Meer moest ik niet zien , te saai en te langdradig. Het miste een Walter Grootaers die echt grappig was tijdens zijn programma's. En Fatima hadden we die al niet gezien in huizenjagers buitenland ? Die werkte plots bij de haven terwijl in huizenjagers ze een B&B had en een rijke man.
 • Christophe Dhaene

  3 maanden geleden
  Het spijt me... en ook al vind ik Natalia een top madam en Sergio een toffe mens, maar presenteren blijft een vak apart. Ik zou zeggen... schoenmaker blijf bij je leest want dit slaat nergens meer op. Plots gaat iedereen met een bekend gezicht een eigen programma presenteren. Slaat nergens meer op.
 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.