Natalia in 'De Sterkste Handen'.
Volledig scherm
PREMIUM
Natalia in 'De Sterkste Handen'. © VTM

GEZIEN? ‘De Sterkste Handen’: “De presentatiestijl van Natalia was naast erg Kempisch, ook verrassend cynisch”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘De Sterkste Handen’ op VTM, waarin tien harde werkers in fysieke opdrachten tegen en met elkaar strijden. “In plaats van de deelnemers moed in te spreken, verkneukelde Natalia zich vooral met hun flaters.”

9 reacties

 • Monique Asaert

  1 jaar geleden
  Heb het liever in het kempisch, dan het hollands dat nu op tv gebruikt word..
 • William Helsen

  1 jaar geleden
  Misschien leuk op TV Kempen?
 • Anita KEMPENEERS

  1 jaar geleden
  Weer een reden om weg te zappen.
 • Frank Louman

  1 jaar geleden
  Viel dik tegen , de sterkste handen zijn blijkbaar niet de slimsten , mannen die geen muur op de juiste manier kunnen metsen ? Nooit Lego gespeeld ? Meer moest ik niet zien , te saai en te langdradig. Het miste een Walter Grootaers die echt grappig was tijdens zijn programma's. En Fatima hadden we die al niet gezien in huizenjagers buitenland ? Die werkte plots bij de haven terwijl in huizenjagers ze een B&B had en een rijke man.
 • Christophe Dhaene

  1 jaar geleden
  Het spijt me... en ook al vind ik Natalia een top madam en Sergio een toffe mens, maar presenteren blijft een vak apart. Ik zou zeggen... schoenmaker blijf bij je leest want dit slaat nergens meer op. Plots gaat iedereen met een bekend gezicht een eigen programma presenteren. Slaat nergens meer op.
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. RECENSIE. ‘Pamela, a Love Story’: “Lof voor zo veel kwetsbaarheid”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Pamela, a Love Story’: “Lof voor zo veel kwetsbaar­heid”

  Het gros van haar leven gaf Pamela Anderson zich bloot. Het merendeel met toestemming, maar de ene keer dat het zonder gebeurde blijft haar een dikke 25 jaar later nog steeds achtervolgen. Het pikante videomateriaal dat bij haar thuis werd gestolen en in 1997 via het beginnende internet de wereld rond ging, stortte haar acteercarrière en haar blitz-huwelijk met Mötley Crüe-drummer Tommy Lee de afgrond in. Een jaar nadat de streamingreeks ‘Pam & Tommy’ ook nog eens munt sloeg uit het meest pijnlijke moment uit haar leven gaat Pamela nu met concurrent Netflix in zee om in een twee uur durende docufilm voor het eerst zelf haar tumultueuze leven van begin tot einde uit de doeken te doen. Of haar nieuwe manier van ‘ontboezemen’ u ook even mateloos kan boeien? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 3. ‘The Masked Singer’-presentator Jens Dendoncker: “Vrouwen die zich aan mijn voeten werpen? Ik merk daar niks van”
  PREMIUM
  TV

  ‘The Masked Sin­ger’-presenta­tor Jens Dendoncker: “Vrouwen die zich aan mijn voeten werpen? Ik merk daar niks van”

  “Mentaal blijf ik een zekere kwetsbaarheid hebben. Maar als het goed gaat, weet ik: geniet ervan, hou het vast.” Jens Dendoncker (32), die vanaf vrijdag het derde seizoen van ‘The Masked Singer’ in goede banen mag leiden, blijft waakzaam na zijn burn-out en depressies, maar stáát er weer helemaal. Speciaal voor ‘Dag Allemaal’ fileert hij de figuurtjes en vertelt hij hoeveel hij met hen gemeen heeft. “Ik herken mezelf in Tovenaar, ik draag ook een zware last met me mee.”