Lotte Vanwezemael in 'Da's dikke liefde'.
Volledig scherm
PREMIUM
Lotte Vanwezemael in 'Da's dikke liefde'. © Play4

GEZIEN? ‘Da’s dikke liefde’: “We begonnen zowaar heimwee te krijgen naar Sonja Kimpen”

TVOp sociale media liep het niet bepaald warm toen ‘Da’s dikke liefde’ werd voorgesteld. In dat nieuwe Play4-programma begeleiden seksuologe Lotte Vanwezemael (29) en huisarts Servaas Bingé (42) vier koppels naar een gezonder en dus ook slanker leven. “Niet meer van deze tijd”, oordeelde Twitter. Klopt de kritiek? Of is ‘Da’s dikke liefde’ toch meer dan het zoveelste programma over afvallen? 

10 reacties

 • Leen Demeyer

  1 maand geleden
  Karine, jij bent wel hard. Mensen die zich niet goed voelen kunnen vanalles ontwikkelen, een depressie en ook teveel eten hoort daar bij. Maar jij bent precies veel strenger op gewicht dan op hoe men zich erachter voelt.
 • Karine Verdonck

  1 maand geleden
  Als je je laat gaan krijg je zo een resultaat en is het je eigen schuld ! Als er bij mij 2 kg bijkomt doe ik daar iets aan ,snoep ni meer ,wat ik al weinig doe ,en train thuis.als puber bijna 8o kg gewogen ,nooit meer ! Nu normaal 54 a55 kg en voel mij daar heel goed bij en kritiek van anderen interesseert mij niet,te dik is nooit goed en doe er op tijd iets aan voor het zo uit de hand loopt,totaal niet gezond !
 • Leen Demeyer

  1 maand geleden
  Lotte klaagt erover dat men haar aansprak op haar gewicht. Maar dit programma doet hetzelfde. Dat begrijp ik toch niet hoor.
 • Ellen Lenseclaes

  1 maand geleden
  laat iedereen in zijn waarde! Ze slagen hier zo de bal is. Had hele andere tv geweest moest er wat meer diversiteit te zien zijn. Want blank en dik, betekend niet ongezond en ongelukkig
 • Eric Servaes

  1 maand geleden
  Was nog geen 5 minuten bezig en de eerste traantjes vloeiden al. Wat is dat toch tegenwoordig ? Men kan geen enkel programma meer maken zonder dat er traanvocht moet vloeien ….. stop met die emo tv. Ben dat sneeuwvlokjesgedrag spuugzat.