Maaike Cafmeyer speelt de rol van Chantal.
Volledig scherm
PREMIUM
Maaike Cafmeyer speelt de rol van Chantal. © Eén

GEZIEN? ‘Chantal’: “De zondagavond heeft alvast een nieuwe koningin”

TVZe was een van de grappigste en sympathiekste personages uit ‘Eigen kweek’, en dus hoeft het niet te verwonderen dat Chantal (een rol van Maaike Cafmeyer) van de VRT een eigen fictiereeks toebedeeld kreeg. De cannabis kwekende familie Welvaert is dit keer nergens te bespeuren, maar ook in ‘Chantal’ bulkt het van de hilarische nevenpersonages. Maar of dat voldoende is om ‘Eigen kweek’ te doen vergeten?

35 reacties

 • Moniek Smets

  3 maanden geleden
  De beste die er in speelde was het dochtertje , de rest deed mij denken aan de fam Flodder . Niet veel inhoud eigen kweek was stukken beter .
 • Tanja De bruycker

  3 maanden geleden
  Oei.. als dat het beste is wat VRT te bieden heeft… ik geef de tweede aflevering nog een kans.. op 1 been kan je niet staan
 • Peter Buyck

  3 maanden geleden
  Geachte recencent. Het is nog maar de eerste aflevering. Het kan dus perfect dat de 'familie Welvaert' later op het seizoen haar opwachting maakt. Het verhaal moet nog worden opgebouwd dus even geduld aub.
 • Johan Lemmens

  3 maanden geleden
  Heb er van genoten, ideaal om het "morgen maandag werkdag" gevoel te vergeten
 • Serge Aernoudt

  3 maanden geleden
  En waarom zouden we : "Eigen Kweek" moeten vergeten.
 1. Jacques Vermeire reageert op kritiek op 'De Vermeires’
  Play
  Showbits
  26

  Jacques Vermeire is duidelijk na kritiek op 'De Vermeires’: "Meer fans dan mensen die tegen ons zijn"

  “Nu al pijnlijk protest.” Zo kopt TV Familie op de voorpagina over de aankondiging dat Jacques Vermeire en zijn familie een eigen docusoap krijgen op VTM. Wie zit daar op te wachten, luidt de kritiek op sociale media. Bij de aankondiging counterde Jacques al meteen die negatieve commentaar: “Blijkbaar zit hier heel veel volk op te wachten als je de reacties op onze TikTok-filmpjes ziet. En nu doen we gewoon hetzelfde, maar op tv”, vertelt Jacques.