Nora Gharib stond deelneemster Jessica bij met goed advies.
Volledig scherm
PREMIUM
Nora Gharib stond deelneemster Jessica bij met goed advies. © VTM

GEZIEN? ‘Blind gesprongen’: “Nora Gharib is een frisse wind die door het tv-landschap dwarrelt”

TVVijf Vlamingen dienen hun ontslag in en maken een grote carrièreswitch. Alleen weten ze zelf nog niet wat hun nieuwe job wordt, in welke sector ze zullen werken en voor welke werkgever. Da’s de synopsis van het gloednieuwe VTM-programma ‘Blind gesprongen’. Een flauw afkooksel van programma’s als ‘Blind getrouwd’ en ‘Blind gekocht’ of toch een verfrissend tv-format? 

3 reacties

 • Chris Vandeven

  4 maanden geleden
  Complete waanzin dit programma! En de kandidaten? Zomaar een job opgeven zonder dat je weet wat de "experten" in petto hebben?! Naïviteit troef! Beslissen op een koffiemoment om je hebben en houden, familie en vrienden achter te laten voor een ongekende jobinhoud in het buitenland? Jawadde, straffe kost en vooral onrealistisch!
 • Wilfried De Moyter

  4 maanden geleden
  Kan men zomaar begrafenisondernemer worden. moet daarvoor geen opleiding gevolgd worden , over hoe men omgaat met de familie de formaliteiten die moeten gedaan worden.
 • Philippe Legrand

  4 maanden geleden
  Ander onderwerp dit programma maar opzet van de jaren stillekes. Oh wat zijn we verwonderd dat we mogen meedoen ! Oh weerom verwondering als de vrienden het te weten komen ! Beetje onzinnige praat van de presentator dat werkt ook altijd. Deelnemers lijken kinderen die bij de hand moet gepakt worden om aan een nieuwe job te komen. Werknemer die enkel iemand aanneemt om gratis reclame. Tweede aflevering hoeft voor mij niet.