Nora Gharib stond deelneemster Jessica bij met goed advies.
Volledig scherm
PREMIUM
Nora Gharib stond deelneemster Jessica bij met goed advies. © VTM

GEZIEN? ‘Blind gesprongen’: “Nora Gharib is een frisse wind die door het tv-landschap dwarrelt”

TVVijf Vlamingen dienen hun ontslag in en maken een grote carrièreswitch. Alleen weten ze zelf nog niet wat hun nieuwe job wordt, in welke sector ze zullen werken en voor welke werkgever. Da’s de synopsis van het gloednieuwe VTM-programma ‘Blind gesprongen’. Een flauw afkooksel van programma’s als ‘Blind getrouwd’ en ‘Blind gekocht’ of toch een verfrissend tv-format? 

3 reacties

 • Chris Vandeven

  6 maanden geleden
  Complete waanzin dit programma! En de kandidaten? Zomaar een job opgeven zonder dat je weet wat de "experten" in petto hebben?! Naïviteit troef! Beslissen op een koffiemoment om je hebben en houden, familie en vrienden achter te laten voor een ongekende jobinhoud in het buitenland? Jawadde, straffe kost en vooral onrealistisch!
 • Wilfried De Moyter

  6 maanden geleden
  Kan men zomaar begrafenisondernemer worden. moet daarvoor geen opleiding gevolgd worden , over hoe men omgaat met de familie de formaliteiten die moeten gedaan worden.
 • Philippe Legrand

  6 maanden geleden
  Ander onderwerp dit programma maar opzet van de jaren stillekes. Oh wat zijn we verwonderd dat we mogen meedoen ! Oh weerom verwondering als de vrienden het te weten komen ! Beetje onzinnige praat van de presentator dat werkt ook altijd. Deelnemers lijken kinderen die bij de hand moet gepakt worden om aan een nieuwe job te komen. Werknemer die enkel iemand aanneemt om gratis reclame. Tweede aflevering hoeft voor mij niet.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. 'Billie vs Benjamin' nu ook op VTM: "We hadden meteen al pittige seksscènes”
  Play
  Showbits

  'Billie vs Benjamin' nu ook op VTM: "We hadden meteen al pittige seksscènes”

  Topfictie op vrijdagavond op VTM. Dat is nieuw, maar na de start van ‘The Voice van Vlaanderen’ kan je inderdaad kijken naar de eerste aflevering van ‘Billie vs Benjamin’. De serie die draait rond een ‘rechtse zak’ en ‘linkse trut’ was eerder al een groot succes op Streamz, maar wordt nu ook uitgerold op VTM. De serie is vorig jaar al uitgeroepen tot beste televisieserie van het International TV Series Festival in Berlijn. Showbits spreekt met de hoofdrolspelers Ward Kerremans en Charlotte Timmers, onder meer over de pittige seksscènes.