Dimitri Vegas en Anouk Matton.
Volledig scherm
PREMIUM
Dimitri Vegas en Anouk Matton. © VTM

GEZIEN? ‘Anouk Matton Privé’: “De prioriteiten van mevrouw Vegas zijn voor discussie vatbaar”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘Anouk Matton Privé’ op VTM2, een docureeks over de wederhelft van Dimitri Vegas. “Op de valreep zorgde de top-dj nog voor authentieke tv.”

7 reacties

 • Hans De Bel

  3 weken geleden
  1 keer gekeken en nooit meer, leeft echt in een wereld van de rijken dat maakt ze heel duidelijk, je hebt rijke mensen die normaal doen maar dit is enkel maar pronken met wat ze alles heeft of doet. Jammer zo nep maar als zij haar daar goed bij voelt moet ze zo verder doen. Het gaat je goed, maar voor mij hoeft het niet.
 • Stefan Thielemans

  3 weken geleden
  Stop met de ether te vervuilen met al die nonsens!
 • Jef Salgado

  3 weken geleden
  Dit soort programma’s hebben 1 groot voordeel. Het is de perfecte uitlach tv en de hoofdrolspelers hebben zelf niet door hoe belachelijk ze zich maken.
 • Britt Pinxten

  3 weken geleden
  Gewoon niet naar kijken, het zal snel afgelopen zijn met deze grote onzin.
 • viviane Devos

  3 weken geleden
  Al die docu mentaires over die bv´s hebben die echt niets anders te doen maar ja tis weer voor het geld he denken die nu echt dat ze zo interessant zyn arm tv land
 1. Charlotte Sieben, de nieuwe Louise in 'Familie': "Sarah-Lynn vindt me een waardige vervangster, dat doet deugd”
  PREMIUM
  TV

  Charlotte Sieben, de nieuwe Louise in 'Familie': "Sa­rah-Lynn vindt me een waardige vervang­ster, dat doet deugd”

  Enkele maanden geleden wachtte Charlotte Sieben (22) een moeilijke taak: een rol die al 15 jaar meedraait in ‘Familie’ zomaar overnemen. “Ik was er op voorbereid dat veel kijkers de ‘vorige Louise’ misschien leuker zouden vinden”, vertelt ze. Een kennismakingsgesprek over de erfenis van haar rol, dickpics en herkend worden op straat. “Als ik met Aaron Blommaert iets ga drinken, wordt hij om de vijf meter aangesproken. Mij lopen ze straal voorbij.”