Geweldige terugblik: zo zong Ingeborg in 1995 over vrouwelijke hormonen bij ‘Tien Om Te Zien’

 1. Dominique Persoone laat tattoo zetten én verklapt zijn zichtrekening in ‘Waarheid, Durven of Doen’: “Als ze zeggen dat ik iets niet durf...”
  Play
  PREMIUM
  TV
  6

  Dominique Persoone laat tattoo zetten én verklapt zijn zichtreke­ning in ‘Waarheid, Durven of Doen’: “Als ze zeggen dat ik iets niet durf...”

  Je hebt er die een tv-programma serieus nemen, en dan heb je Dominique Persoone, die nog een stapje verder gaat. In het nieuwe ‘Waarheid, Durven of Doen’ op VTM gaat de Brugse chocolatier zo ver voor de winst dat hij een tatoeage laat zetten. “Wat het ook is, ik smijt me altijd”, zegt Persoone, die in het programma ook het bedrag op zijn zichtrekening verklapt. “Het was toen meer dan er gemiddeld opstaat.”
 2. Is Herman Brusselmans bereid zijn haren af te knippen in ‘Waarheid Durven of Doen’?
  Play
  TV

  Laat Herman Brussel­mans zijn haren afknippen in ‘Waarheid Durven of Doen’?

  Vanavond brengen Kathleen Aerts, Kim Van Oncen, Herman Brusselmans en Gloria Monserez samen de avond door in ‘Waarheid Durven of Doen’ op VTM. Één van de opdrachten is: wie laat zijn haar door één van de anderen knippen? Als enige man in het gezelschap, stelt Herman zich kandidaat en Kim neemt alvast de schaar bij de hand, maar ze mag slechts een centimeter van zijn lange lokken afknippen. “Ha neen, hé? Ik kies de coupe! Dus laat het los. Al uw punten zijn gespleten, maak er niet zo’n drama van!”, lacht Kim, maar ze vangt helaas bot.
 3. Roger van Damme wil dit weekend z’n Désirée in zwaar gehavend Durbuy heropenen: “Een koppel dat bij me werkt, kon nog niet tot bij hun huis”
  14

  Roger van Damme wil dit weekend z’n Désirée in zwaar gehavend Durbuy heropenen: “Een koppel dat bij me werkt, kon nog niet tot bij hun huis”

  Chef-Kok Roger van Damme wil dit weekend zijn door de overstromingsramp vernielde restaurant Désirée in het zwaar getroffen Durbuy heropstarten. Op vrijdag bakt hij wafeltjes voor zijn buren, een dag later wil hij met een beperkte menukaart zijn desserts serveren. “Een koppel dat bij mij werkt, kon nog niet tot bij hun huis. Het is van de buitenwereld afgesloten”, zei hij aan HLN LIVE.