In 'Taboe' maakt Geubels moeilijke onderwerpen, zoals een beperking, met humor bespreekbaar. Het programma greep in New York naast de Emmy in de categorie ‘non-scripted entertainment'.
Volledig scherm
In 'Taboe' maakt Geubels moeilijke onderwerpen, zoals een beperking, met humor bespreekbaar. Het programma greep in New York naast de Emmy in de categorie ‘non-scripted entertainment'. © Foto VRT

Geubels grijpt naast Emmy voor ‘Taboe’: “Een harde tik, omdat we écht wilden winnen”

TVGeen vijfde Emmy voor Vlaanderen:  het Eén-programma ‘Taboe’ van Philippe Geubels en productiehuis Panenka greep in New York naast de Emmy in de categorie 'non-scripted entertainment’. Een behoorlijke tik voor de grote Vlaamse delegatie, die in de grote feestzaal van het Hilton Hotel een feestje wilde bouwen. De award ging uiteindelijk naar de Engelse show ‘The Real Full Monty: Ladies Night’.

8 reacties

 • marnick dedier

  4 jaar geleden
  ik haat alles wat Geubels doet, dat mensen hem komiek en goed vinden kan ik niet snappen,
 • Filip Traen

  4 jaar geleden
  Philippe, maakt niet uit of je de winnaar bent, het was (zeldzaam) steengoede TV die je gemaakt hebt!
 • Patrick Verbelen

  4 jaar geleden
  Op zich vond ik het programma niet slecht, maar de boodschap van de VRT was te sterk aanwezig en daardoor te weinig Geubels aanwezig.
 • Michel Philippe

  4 jaar geleden
  Ik houdt niet van grapjes op de kap van een ander. Daarom heb ik zo gehouden van Gaston en Leo. Nooit, maar nooit was er iemand het mikpunt bij hen. Die hadden recht op tien Emmy's. Slim, op voorhand aankondigen dat ge iets zal zeggen die taboe is
 • An Desiron

  4 jaar geleden
  naar waarde geschat dus