rv
Volledig scherm
PREMIUM
© rv

'Geub' nu al op Telenet, in het najaar pas op Eén: “Wie betaalt kijkt eerst. Zo werkt tv nu”

Eerst laten bingewatchen op de betaalzender en pas daarna op de 'gewone' tv: het is de nieuwe norm voor fictiereeksen geworden. Want na 'De Dag' zit nu ook 'Geub' achter de betaalmuur bij Telenet. "Sinds Netflix zijn de regels veranderd."

16 reacties

 • Mario Verstraten

  3 jaar geleden
  Ik vond het goed, ik heb er al enorm om moeten lachen!
 • Didi Bellens

  3 jaar geleden
  Ik geef daar geen enkele eurocent aan, nog beter : ik kijk zelfs niet als het gratis is. Geubels is helemaal passé en dat nasaal gedoe ben je meer dan beu gehoord.
 • Eddy Rotthier

  3 jaar geleden
  Heb een aflevering gezien en heb geen interesse om nog een aflevering te kijken en geef als score een magere 2 op 10 en dus zwaar gebuisd.
 • Raphael Kerser

  3 jaar geleden
  Één perfect voorbeeld van waarom net neutraliteit belangrijk is.
 • Bart Maegh

  3 jaar geleden
  Zit in die Play More-cijfers ook de gratis maand die je bij Humo kreeg toen De Dag op Play More verscheen? Nu bij de lancering van Geub kan je ook weer een maand gratis kijken. Dat zijn geen betalende klanten. En soms werkt het ook andersom: Undercover is ook een Netflix-reeks en die wordt eerst op tv gegeven en dan pas op Netflix.
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.