Gespannen sfeer in reünie van ‘De verraders’: werd Walter te duidelijk of wou Jamie-Lee gewoon van hem af?

TVHoe blikken de deelnemers terug op ‘De verraders’? Dat komen kijkers te weten in een reünieaflevering donderdagavond. Het gaat er heftig aan toe en de sfeer is erg gespannen tussen de verraders onderling. Liep Walter te veel in de kijker en moest hij daarom uit het spel? Of speelde er iets anders bij Jamie-Lee? 

 1. Wij keken naar ‘Arcadia’, de reeks van 1 miljoen per aflevering: “Je mag niet zien dat deze reeks uit Vlaanderen komt”
  PREMIUM
  TV
  32

  Wij keken naar ‘Arcadia’, de reeks van 1 miljoen per aflevering: “Je mag niet zien dat deze reeks uit Vlaanderen komt”

  De gloednieuwe fictiereeks ‘Arcadia’, op zondagavonden te zien op Eén, kan bogen op een budget van één miljoen euro per aflevering. Ongezien, voor een Vlaamse productie dan toch. Maar is het resultaat er ook naar? Wat is er in ‘Arcadia’ te zien? En is het goed? Wij bekeken de eerste aflevering. “Je moet niet op begrip rekenen ‘omdat de reeks bij ons is gemaakt’.”
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.