Gert Verhulst
Volledig scherm
PREMIUM
Gert Verhulst © Kristof Ghyselinck

Gert Verhulst gaat strijd aan met 'Thuis' en 'Familie’

TVVerrassende zet van PLAY4: de zender opent het klassieke najaaroffensief met ‘De Tafel van Vier’, een nieuwe dagelijkse actuatalkshow met Gert Verhulst, dat pal tegenover de tv-klassiekers ‘Thuis’ en ‘Familie’ zal staan, en meteen wordt gevolgd door ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Een fameus statement van de kleinste van de grote Vlaamse zenders. Programmabaas Annick Bongers licht de plannen uitgebreid toe. “Ongelooflijk hoe die man de vinger aan de pols heeft en weet en voelt wat er in Vlaanderen leeft.”

29 reacties

 • Guy Coorde

  1 maand geleden
  Prima alternatief,en gelukkig zonder sidekick James
 • Iris Decre

  1 maand geleden
  Ben geen Thuis of Familie kijker,dus ben benieuwd. Verder ben ik heel tevreden dat de slimste mens elke dag op hetzelfde uur start en niet te laat! Dat is vaak de reden waarom ik uitgesteld kijk... 21 u is schappelijk uur.
 • Karel JOOS

  1 maand geleden
  Sorry Gert, vaste kijkers van Thuis en Familie zullen trouw blijven aan hun zender.
 • Karel Dumez

  1 maand geleden
  Elke dag zo blij met m’n Netflix abo !!!
 • Peter Vanrenterghem

  1 maand geleden
  Ik ga mijn TV verkopen!!
 1. RECENSIE. ‘Thai Cave Rescue’: “We blijken een sucker te zijn voor een melodramatisch vriendenverhaal”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Thai Cave Rescue’: “We blijken een sucker te zijn voor een melodrama­tisch vrienden­ver­haal”

  Vorig jaar kwam Disney+ met de docu ‘The Rescue’ op de proppen over de wereldberoemde reddingsactie van de twaalf voetballertjes (en hun trainer) uit de ondergelopen grot in Thailand. Het was daarbij tevergeefs zoeken naar interviews met de bewuste jonkies en hun families. Reden? Concurrent Netflix had de rechten op hun overlevingsverhaal afgekocht om er zelf een miniserie uit te puren. Eén die u vanaf nu zonder limieten op het desbetreffende platform kunt bingen. Of u dat ook moet doen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 1. De galante Franse dief is terug: Netflix lost eerste veelbelovende beelden van ‘Lupin: part 3'
  Play
  TV

  De galante Franse dief is terug: Netflix lost eerste veelbelo­ven­de beelden van ‘Lupin: part 3'

  Netflix heeft een eerste trailer van het derde seizoen van de populaire Franse Netflixserie ‘Lupin’ gelost. De reeks draait rond Assane Diop (gespeeld door Omar Sy), een man die ontdekt dat zijn vader onschuldig in de gevangenis zat én hem wil wreken, met alle gevolgen van dien. “Ik heb wraak genomen voor mijn vader. Ik wilde in het duister blijven, maar moest terugkeren in het licht. En kijk nu hoe ik verdwijn", klinkt het alvast erg mysterieus.
 2. “Iedereen kent K3, maar ze zijn niet makkelijk om te coveren”: Günther Neefs neemt deel aan ‘Liefde voor muziek’
  Play
  Showbits
  4

  “Iedereen kent K3, maar ze zijn niet makkelijk om te coveren”: Günther Neefs neemt deel aan ‘Liefde voor muziek’

  Vraag maar eens aan Margriet Hermans wat ‘Liefde voor muziek’ kan betekenen voor je zangcarrière. De volgende artiest die kan beginnen dromen van de comeback van het jaar is Günther Neefs. VTM maakt vanochtend de nieuwe deelnemers bekend, met naast Neefs ook onder meer Metejoor, Daan en Stef Bos. Benieuwd met welke bigbandversies hij op de proppen zal komen. “Vooral K3 is een hele opdracht. Iedereen kent die nummers wel, maar daar nieuwe versies van maken, was toch wel de grootste uitdaging”, vertelt hij in een nieuwe Showbits.