Om de overleden ex-marinecommandant Maurice met overtuiging te kunnen vertolken, speelde Gene Bervoets bijna 15 van zijn 82 kilo's kwijt.
Volledig scherm
PREMIUM
Om de overleden ex-marinecommandant Maurice met overtuiging te kunnen vertolken, speelde Gene Bervoets bijna 15 van zijn 82 kilo's kwijt. © © Frank Devos

Gene Bervoets viel 15 kilo af voor rol in ‘Beau Séjour’: "Mijn vrienden dachten dat ik doodziek was"

TVEen dieet van sla, spinazie en liters water zorgde ervoor dat Gene Bervoets (64) in een maand tijd vijftien kilo verloor voor zijn rol als overleden marinecommandant in 'Beau séjour'. "Mijn vrienden dachten dat ik doodziek was", zegt hij. Al was die uithongering het allemaal waard. "Als acteur word je maar enkele keren in je carrière geconfronteerd met een script waarvan je denkt: dit is het."

1 reactie

 • Valentijn Jacobs

  2 jaar geleden
  Ik dacht dat het voor een nieuwe politieke rol was, je weet nooit ginder in Antwerpen .
 1. Hanne, Marthe en Julia blikken terug op hun prille begin als K3’tje: “We hoopten dat het publiek geen ‘boe’ zou roepen”
  TV

  Hanne, Marthe en Julia blikken terug op hun prille begin als K3’tje: “We hoopten dat het publiek geen ‘boe’ zou roepen”

  Zingen, dansen en acteren. Ondertussen weet heel Vlaanderen wat voor talenten Hanne, Marthe en Julia zijn. Maar ooit begonnen ze elk op hun beurt met een bang hartje als lid van K3. In de eerste aflevering van ‘Liefde voor Muziek’ blikken de dames terug op het prille begin van hun carrière. Hanne en Marthe wonnen ‘K3 Zoekt K3’ en werden meteen in het diepe gegooid. “Ik heb de beelden van ons eerste concert lang niet willen zien. Het is zo gek wat ons allemaal is overkomen”, vertelt een emotionele Hanne. “Ik weet nog dat wij achter de schermen stonden en hoopten dat het publiek geen ‘boe’ zou roepen”, vult Marthe aan. Op twee weken tijd gaven de K3'tjes 18 optredens in de Lotto Arena. Iets wat Jente van Portland nauwelijks kan geloven:“Are you kidding me?!”