VTM
Volledig scherm
© VTM

Gênante primeur voor ‘Blind Getrouwd’: Veerle verlaat Sven nog voor het einde van hun ‘experimenteel’ huwelijk

TVTien procent. Zoveel kans gaven we Veerle & Sven vorige week nog. Het was tien procent te veel. In aflevering acht, nauwelijks een maand na hun feestelijke huwelijk, trok Veerle genadeloos en met onmiddellijke ingang de stekker uit haar verbintenis met Sven. De anders zo stoere bonk crashte en bleef hulpeloos achter. ‘Blind Getrouwd’ zoals geen enkele kandidaat het eigenlijk wil beleven. Of verdient. De kijker evenmin.

99 reacties

 • Alain Brynart

  2 weken geleden
  Was toch al duidelijk de eerste avond! Haar gezicht toen ze hem zag!!!!omg Ze heeft totaal geen moeite gedaan , goed voor hem! Nu kan hij hopleijk iemand oprecht vinen!
 • Karina Stokbroekx

  2 weken geleden
  Sven trek je het niet aan je lijkt mij een sympathieke gast en je hebt je best gedaan ,en de uitspraak van haar op jou antwerps accent triestig als je daar iemand op afrekend echt zielig.
 • DIRK VAN DESSEL

  2 weken geleden
  Sven, doe maar gerust een fles champagne open, want ge hebt echt wel wat te vieren, gelukzak !
 • Argus Vercauteren

  2 weken geleden
  Ze zijn gewoon te verschillend. De eerste indruk is vaak bepalend: Sven was te opdringerig. Wat ging er fout in de vorige twee huwelijken van Sven? Het is al te gemakkelijk om de schuld in de schoenen van Veerle te schuiven. Het is goed dat ze haar intuïtie volgt. Kijkers verwachten toch niet dat ze gevoelens gaat veinzen? Na de 1e aflevering vertelde een vrouw bij de kruidenier dat hun astrologisch profiel niet bij elkaar paste: relatie zou mislukken. En nu krijgt ze helaas nog gelijk ook ;-)
 • Joan Lute

  2 weken geleden
  Als je jezelf inschrijft voor dit programma dan is het denk ik toch wel de bedoeling dat je constructief aan de slag wilt gaan met de adviezen van de therapeuten en deskundigen. Veerle gaf al van in het begin duidelijk te kennen dat ze zichzelf aan niemand wou binden. Sven is spijtig genoeg met zijn twee ogen in haar val gelopen terwijl ze al zijn inspanningen steevast met de grond gelijk maakte. Veerle kan beter levenslang alleenblijven en in de spiegel zichzelf als ms perfect bewonderen.
 1. “Liefde kan je niet in een lijstje vatten”: expert legt uit hoe je wél de liefde vindt als 50-plusser na ‘Blind Getrouwd’-flop
  PREMIUM

  “Liefde kan je niet in een lijstje vatten”: expert legt uit hoe je wél de liefde vindt als 50-plus­ser na ‘Blind Ge­trouwd’-flop

  Doorgelicht en gematcht door de experten van het ‘Blind Getrouwd’-team en nóg werd het niks tussen Sven (50) en Veerle (56). Moeten 50-plussers nu wanhopen en denken dat ze nooit nog de ware gaan vinden? “Helemaal niet”, aldus relatietherapeute Mieke Mievis die vaak singles coacht. “Op veel vlakken hebben ze het zelfs makkelijker dan jongere mensen die op partnerjacht zijn.” Maar hoe vind je dan de liefde als 50-plusser?
 2. Eten op het toilet of winderigheid: nieuwe versie van ‘Blind Getrouwd’ koppelt ‘ongeschikte’ kandidaten aan elkaar
  TV

  Eten op het toilet of winderig­heid: nieuwe versie van ‘Blind Getrouwd’ koppelt ‘ongeschik­te’ kandidaten aan elkaar

  Bijzondere singles krijgen de kans om hun ware liefde te vinden in ‘Married at First Sight: Unmatchables’. In deze versie van ‘Blind Getrouwd’ worden 16 voormalige kandidaten van het programma gematcht. En het zijn niet zomaar singles, bij elk van hen is er een serieuze hoek af. Zo doet er vrouw mee die al elf jaar niemand meer gekust heeft, een man die al vier keer verloofd was en een vrouw wiens voorliefde eten op het toilet is.
 1. Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"
  Play
  Huis Gemaakt

  Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"

 2. Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend complimentje
  Play
  Popquiz

  Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend compliment­je