'wtFOCK' is de eerste remake van het Scandinavische 'Skam' dat het succes van het origineel achterna gaat.
Volledig scherm
'wtFOCK' is de eerste remake van het Scandinavische 'Skam' dat het succes van het origineel achterna gaat. © wtfock.be

Geheime jeugdserie ‘wtFOCK’ is een grote hit in Vlaanderen, ondanks flops in het buitenland

TVMet net geen twee miljoen kijkers op het einde van week 10 is ‘wtFOCK’ uitgegroeid tot de meest succesvolle online-reeks van Vlaanderen, maar de kans bestaat dat u er nog nooit van gehoord heeft. Dat is normaal, want dat is nu nét de bedoeling.

2 reacties

 • Diane Bernaerts

  3 jaar geleden
  In het begin keek ik alleen omdat mijn dochter en haar vriend hier een rol in hebben, maar inmiddels ben ik ook al verslaafd! :)
 • gustaaf carpels

  3 jaar geleden
  Wat telenet niet mag vergeten is wie betaald er de internet verbinding, zij ondermijnen het ouderlijke gezag hiermee en stimuleren een gesloten relatie met hun ouders inplaats van een open relatie waar niets stiekem hoeft
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.