'wtFOCK' is de eerste remake van het Scandinavische 'Skam' dat het succes van het origineel achterna gaat.
Volledig scherm
'wtFOCK' is de eerste remake van het Scandinavische 'Skam' dat het succes van het origineel achterna gaat. © wtfock.be

Geheime jeugdserie ‘wtFOCK’ is een grote hit in Vlaanderen, ondanks flops in het buitenland

TVMet net geen twee miljoen kijkers op het einde van week 10 is ‘wtFOCK’ uitgegroeid tot de meest succesvolle online-reeks van Vlaanderen, maar de kans bestaat dat u er nog nooit van gehoord heeft. Dat is normaal, want dat is nu nét de bedoeling.

2 reacties

 • Diane Bernaerts

  4 jaar geleden
  In het begin keek ik alleen omdat mijn dochter en haar vriend hier een rol in hebben, maar inmiddels ben ik ook al verslaafd! :)
 • gustaaf carpels

  4 jaar geleden
  Wat telenet niet mag vergeten is wie betaald er de internet verbinding, zij ondermijnen het ouderlijke gezag hiermee en stimuleren een gesloten relatie met hun ouders inplaats van een open relatie waar niets stiekem hoeft
 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 2. Medebedenker en stemacteur ‘Rick and Morty’ ontslagen na aanklacht
  TV

  Medebeden­ker en stemacteur ‘Rick and Morty’ ontslagen na aanklacht

  Justin Roiland (42), die de Amerikaanse animatieserie ‘Rick and Morty’ mede heeft bedacht en ingesproken, mag niet langer meewerken aan de show vanwege een aantijging van huiselijk geweld. De 42-jarige stemacteur zou zich daar in 2020 mogelijk schuldig aan hebben gemaakt tegenover iemand met wie hij destijds datete en samenwoonde. Het kanaal ‘Adult Swim’ heeft daarom besloten de banden met hem te breken.
 3. Hetze rond ‘Squid Game’-reality blijft duren: “Gemartelde deelnemers overwegen rechtszaak en duo dat seks had moest spel verlaten”
  TV

  Hetze rond ‘Squid Ga­me’-reality blijft duren: “Gemartelde deelnemers overwegen rechtszaak en duo dat seks had moest spel verlaten”

  Er blijven bij Britse media horrorverhalen binnenstromen over de opnames van een realityreeks die gebaseerd is op de populaire serie ‘Squid Game’. Volgens Daily Mail overweegt een tiental deelnemers zelfs klacht in te dienen tegen streamingdienst Netflix, die het tv-spel produceert. De kandidaten zeggen “als beesten behandeld te zijn” op de set. Bovendien beweert de Britse krant dat een duo het spel moest verlaten nadat bleek dat ze de lakens hadden gedeeld in het hotel waarin de kandidaten verbleven.