Brommer op zee
Volledig scherm
Brommer op zee © Merlijn Doomernik

Geen ‘Brommer Op Zee’ meer op Canvas wegens te weinig kijkers

TvEr komt op Canvas geen tweede seizoen van het boekenprogramma ‘Brommer Op Zee’. Te weinig kijkers blijven geïnteresseerd hangen op zondagavond. Al blijft Ruth Joos het wel met Wilfried de Jong presenteren.

2 reacties

 • Michel Vandewiele

  1 week geleden
  Niet verwonderlijk, kan het nog triestiger, armtieriger. Soms worden er op radio 2 in de madammen ook boeken besproken met voorstellingen, interviews van de auteurs, reacties van de lezers enz gegeven. En dat slaat wel aan. Misschien eens afstappen van die coproducties met Nederland. Er is voldoende interessant schrijvers talent in Vlaanderen.
 • Jean Schepens

  1 week geleden
  als wanneer je een zeer uitgebreid én interessant buitenlands tv aanbod hebt ; wat zou je dan nog malen om iets zoals een over het paard getilde onzin als 'canvas' ? NONKELJEAN
 1. Jan Dewyngaert en zoon Klaas brengen samen verslag uit van Spelen: “De eerste twee weken mogen we zelfs de straat niet op”
  Showbizz

  Jan Dewyngaert en zoon Klaas brengen samen verslag uit van Spelen: “De eerste twee weken mogen we zelfs de straat niet op”

  Een tijdverschil van zeven uur of niet, VTM-sportjournalist Jan Dewyngaert (61) is elke middag en avond present in het ‘VTM Nieuws’. Live vanuit Tokio voor zijn vijfde Olympische Spelen al. Voor het eerst wordt hij daarbij geholpen door zijn zoon Klaas (26), sportjournalist én cameraman. Die noemt zijn vader op het werk liefst “kameraad” of “ouwe”. “Ik kan echt geen Jan zeggen”, verduidelijkt hij. Jan lacht. “Ik heb het liefst dat hij ‘baas’ zegt. (knipoogt)
 2. “Als ik geen zin heb, heb ik dan een mentaal probleem?”: onbezonnen Sporza-commentaar over Simone Biles krijgt staartje

  “Als ik geen zin heb, heb ik dan een mentaal probleem?”: onbezonnen Spor­za-commentaar over Simone Biles krijgt staartje

  De VRT zal intern een gesprek voeren met gastcommentator Dirk Van Esser na diens uitlatingen over mentale gezondheid tijdens de live-uitzending van de olympische teamfinale van het damesturnen. Dat zegt woordvoerder Hans Van Goethem. “De opmerkingen stroken niet met de manier waarop we bij de VRT en Sporza over mentale problemen denken”, is de openbare omroep duidelijk.