In beeld van links naar rechts: David Walliams, Alesha Dixon, Simon Cowell and Amanda Holden.
Volledig scherm
In beeld van links naar rechts: David Walliams, Alesha Dixon, Simon Cowell and Amanda Holden. © ITV / Thames / Syco

Geen ‘Britain’s Got Talent’ dit jaar: 15e editie waarschijnlijk pas in 2022

TVWe zullen dit jaar geen eye rolls van Simon Cowell (61) op ons scherm te zien krijgen. Eerder deze maand werd al aangekondigd dat de vijftiende editie van ‘Britain’s Got Talent’ verschoven zou worden naar later dit jaar wegens corona. Nu raakte bekend dat de veelbekeken talentenshow waarschijnlijk helemaal niet zal doorgaan. 

 1. RECENSIE. ‘The North Water’: “Colin Farrell speelt de psychopathische pannen van het dak”
  TV

  RECENSIE. ‘The North Water’: “Colin Farrell speelt de psychopa­thi­sche pannen van het dak”

  Voor u klaagt over het dalende kwik daarbuiten, moet u zich eens inbeelden dat u uw sjokkedeizen er staat af te vriezen op een schip ergens te midden van de poolcirkel. Bovendien is het midden negentiende eeuw, is er van hygiëne geen sprake en is Colin Farrell allesbehalve de man met wie u een kajuit wil delen. In ‘The North Water’ op TV Vlaanderen vertrekt een groep walvisjagers op een expeditie die bij voorbaat gedoemd lijkt. Of u mee het ruime sop moet kiezen? Of deze onheilspellende schuit beter links laat liggen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. ‘De Bende van Jan de Lichte’: “Alle ingrediënten van een monsterhit, maar helaas”
  TV

  ‘De Bende van Jan de Lichte’: “Alle ingrediën­ten van een monsterhit, maar helaas”

  Matteo Simoni als een struikrover die in de bres springt voor de sukkelaars van de samenleving, een mens zou voor minder gaan zwijmelen. ‘De Bende van Jan de Lichte’ is al even te bekijken op Streamz, en kende zondagavond ook eindelijk z’n première op VTM. Of deze reeks met de crème de la crème van de Vlaamse acteerwereld het wachten waard was? Bram De Brabander zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.