Volledig scherm
© Chris Pizzello/Invision/AP

‘Game of Thrones’ neemt afscheid met 12 beeldjes en Kim Kardashian wordt uitgelachen: alles wat je moet weten over de Emmy Awards

Vannacht vond in het Microsoft Theater in Los Angeles de uitreiking van de Emmy Awards plaats, de belangrijkste Amerikaanse tv-prijzen. Het was de 71ste keer dat de beeldjes uitgedeeld werden door de Television Academy. ‘Game of Thrones’ ging, zoals verwacht, voor de laatste keer met wat prijzen lopen. Al was de verrassing van de avond toch het gros van de Hollywood-sterren die het niet konden laten om Kim Kardashian recht in haar gezicht uit te lachen.

 1. Kamal Kharmach zoekt ondernemers voor een tweede seizoen van ‘Andermans Zaken’
  TV

  Kamal Kharmach zoekt onderne­mers voor een tweede seizoen van ‘Andermans Zaken’

  Sinds 30 september kent Vlaanderen Kamal Kharmach niet enkel als comedian, maar ook als expert in ondernemen en docent bedrijfseconomie. Ondertussen steekt hij al vijf weken lang zijn neus in ‘Andermans Zaken’ op Eén en helpt kleine ondernemingen in nood. De nood aan ondernemerschap in Vlaanderen is groot, maar ondernemen is tegelijkertijd door de extra uitdagingen waarmee de coronacrisis ons confronteert. Voor 2021 worden duizenden faillissementen voorspeld. Daarom gaat Kamal opnieuw op zoek naar ondernemers die nood hebben aan begeleiding voor een tweede reeks van ‘Andermans Zaken’.
 1. Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias

 2. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels