Volledig scherm
PREMIUM
© AP

Gaga in concert en series over ándere virussen: tv-tips om corona even te vergeten

TVDe bioscopen zijn gesloten, evenementen en festivals zijn geannuleerd of uitgesteld. Door de uitbraak van het coronavirus worden we allemaal gedwongen om thuis te blijven, maar wat doe je dan een hele dag in quarantaine? Ook tv-beest Jules Hanot kijkt dezer dagen nog meer televisie dan anders. Dit is zijn weekendselectie van verborgen parels op alle zenders: van VTM tot Vitaya, van Netflix tot National Geographic.

 1. Lange sluitingen eisen hoge tol van bioscopen: “10.000 faillissementen in de VS en ook in Vlaanderen veel onzekerheid”
  PREMIUM
  Film

  Lange sluitingen eisen hoge tol van bioscopen: “10.000 faillisse­men­ten in de VS en ook in Vlaanderen veel onzeker­heid”

  Het is een trieste periode voor de filmwereld. De grote filmreleases waar we allemaal naar hebben uitgekeken worden uitgesteld - soms voor onbepaalde tijd. De bioscopen zijn gesloten. En áls er al iets gelanceerd wordt gebeurt dat digitaal. Jammer genoeg heeft de coronaquarantaine wereldwijd invloed op de filmindustrie, en al zeker op de vele bioscopen die noodgedwongen dicht moeten blijven.
 1. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

 2. Maurice is meest gevraagde figurant van het land
  Play
  showbizz

  Maurice is meest gevraagde figurant van het land