Huis Gemaakt - Ruben en Antje
Volledig scherm
Huis Gemaakt - Ruben en Antje © VTM

Ga op huisbezoek en bepaal mee wie de winnaar wordt van 'Huis Gemaakt’

TV‘Huis Gemaakt’ nadert stilaan de grote ontknoping. Op woensdag 26 mei krijgt één van de drie koppels de sleutels in handen van hun verbouwd huis in Lokeren, Laakdal of Kortrijk. In de finale zullen niet enkel juryleden Gert Voorjans en Cerina Marchetta bepalen wie een eigen huis wint, ook 25 onafhankelijke makelaars en 50 kijkers mogen mee jureren.

4 reacties

 • Nancy Van der geyten

  4 weken geleden
  Amber en Kenny mogen dat huis winnen
 • Fabio Roncada

  1 maand geleden
  Ik vind elk van de huizen op hun manier mooi , maar zelf zou ik voor Laakdal kiezen. Kwalitatief gaat dit huis het beste in orde zijn. En chapeau voor Amber en Kenny om dit te verwezenlijken op zo jonge leeftijd
 • marion fronsacq

  1 maand geleden
  Het huis van Amber en Kenny vinden wij het mooiste. De afwerking is tot in detail. Het huis is ook het grootst in oppervlakte waardoor ze het meeste werk hebben gehad en er waren altijd op tijd klaar, een jong koppel dat echt weet wat werken is . Chapeau !!
 • Georgette Vanoverbeke

  1 maand geleden
  het huis van Antje en Ruben vinden wij het mooist.
 1. 'Villa Sporza' houdt het sober na Deens drama
  TV

  'Villa Sporza' houdt het sober na Deens drama

  Het moest een groot feest worden, zaterdag bij 'Villa Sporza' onder de VRT-toren. Het was de eerste match van onze Rode Duivels én dan wonnen ze nog ook. Het beperkte publiek, opgedeeld in bubbels, was er alleszins klaar voor: dolenthousiast en uitgedost in de Belgische driekleur. Maar nadat de Deense voetballer Christian Eriksen eerder op de dag een hartstilstand kreeg en even tussen leven en dood zweefde, hield de openbare omroep het uit respect sober.