Freek Braeckman: “Met alle respect voor Marc Van Ranst, maar ik geloof niet dat hij een held is gewoon omdat hij zijn werk doet.”
Volledig scherm
PREMIUM
Freek Braeckman: “Met alle respect voor Marc Van Ranst, maar ik geloof niet dat hij een held is gewoon omdat hij zijn werk doet.” © Wouter Maeckelberghe

Freek Braeckman: “Wordt het nieuws je te veel, blijf er dan van weg”

TVNa twee weken quarantaine met milde Covid-19-symptomen, is VTM Nieuws-anker Freek Braeckman (41) terug op het scherm. Hoe kijkt hij naar de coronacrisis in ons land? “Ik hoop dat politici me blijven inspireren. Dat is nu niet altijd het geval.”

4 reacties

 • Patrick Verbelen

  2 jaar geleden
  Het nieuws ! eerlijk gezegd geen meerwaarde, alles staat uren eerder in de kranten. Vooral het VTM Nieuws met Stef Wouters is een bron van irritatie, die vuurt vragen af, doet of hij verwonderd is (heuuu), om dan ineens met grafieken te komen. Als je het al weet toon het dan meteen i.p.v. aan de studiogast te vragen. Dat is geen nieuws meer, maar een show die daar wordt opgevoerd.
 • Pieter Verhulst

  2 jaar geleden
  Vooral op VTM is het nieuws enorm sensatie gericht en worden voortdurend open deuren ingestampt tot vooral Stef Wauters te horen krijgt wat hij wil horen. Maar er zijn andere zenders en een uit knop op tv. Daarin heeft Freek groot gelijk.
 • luc boeckx

  2 jaar geleden
  En zo heeft ieder zijn eigen gedacht over deze coronakwestie!
 • Jo Debacker

  2 jaar geleden
  Beste Freek, het nieuws de laatste tijd is zeker te negatief en we zouden er beter wat meer van wegblijven. Probleem daarmee is dat de politiek om de 5 voet met nieuwe dingen komt, dingen veranderd en noem maar op. Onduidelijkheid troef dus moeten we wel proberen te volgen om op de hoogte te blijven. Of we kunnen kiezen om dat meer links te laten liggen en per 250€ te leren wat niet mag.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.