Jan De Meuleneir / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan De Meuleneir / Photo News

Freek Braeckman blikt terug op 2021 in 'Uw film van het jaar’: “De mens is veerkrachtig”

TVGeen eindejaar zonder nieuwsoverzicht. 'VTM Nieuws'-anker Freek Braeckman (42) blikt in 'Uw film van het jaar' terug op 2021 met de meest beklijvende beelden en getuigen die de sleutelmomenten vanop de eerste rij meemaakten. “In Pepinster zagen we plunderaars in ondergelopen ruïnes zoeken naar iets waardevols.”

4 reacties

 • Melanie Degucht

  1 jaar geleden
  patrick de bock, groot gelijk, en dan nog een minuut verplicht reclame kijken als iets opgenomen is.
 • Luc Helsen

  1 jaar geleden
  Dat gaat weer heel melig zijn zeker. Ik vind dat VTM en de ankers meer en meer op CNN beginnen te lijken. Ze vinden hun ideeën belangrijker dan de story zelf en verdoezelen zo de waarheid.
 • Wilm VanRoy

  1 jaar geleden
  Vroeger vond ik Freek nog sympathiek. Er is blijkbaar veel veranderd.
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Nee, ik zal niet kijken. Die zender heeft in ons huis compleet afgedaan. Een uitzending van 1 uur bestaat bij hen altijd uit 3 grote reclameblokken met daartussen kleine stukjes film/reportage/onnozelheid…. En daar bedanken we al sinds lang voor.
 1. “Ik zal nooit meer in de cel belanden. Behalve voor tv”: Imanuelle Grives terug naar de gevangenis na drugsvangst op Tomorrowland
  PREMIUM
  TV

  “Ik zal nooit meer in de cel belanden. Behalve voor tv”: Imanuelle Grives terug naar de gevangenis na drugs­vangst op Tomorrow­land

  “Ik nam die dag al geestverruimende middelen als ontbijt en was al met veel te veel alcohol achter het stuur gekropen.” Imanuelle Grives (37) was wereldnieuws toen ze in 2019 op Tomorrowland werd opgepakt met haar zakken vol drugs. De Nederlandse actrice kreeg een jaar effectief (en een fikse boete), zat haar straf uit en... keert vanavond terug naar de cel voor de docureeks ‘Recht naar de gevangenis’. “Dat ik toen werd opgepakt, beschouw ik als een goddelijke interventie”, vertelt de getormenteerde actrice, die tijdens haar maanden in de Belgische cel vreemde ervaringen had. “De seksuele spanningen waren heel intens.”
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 3. Het gegeerde Playboymodel dat in stukken werd gehakt en in een reiskoffer eindigde: het gruwelijke verhaal van Jasmine Fiore
  PREMIUM
  Celebrities

  Het gegeerde Playboymo­del dat in stukken werd gehakt en in een reiskoffer eindigde: het gruwelijke verhaal van Jasmine Fiore

  Zo gruwelijk in stukken gehakt dat haar identiteit enkel aan de hand van haar borstimplantaten kon achterhaald worden: de moord op Playboymodel Jasmine Fiore in 2009 blijft een donkere bladzijde in de geschiedenis van ‘Playboy’. Nog schokkender is wie haar onherkenbaar gedumpt heeft in een reiskoffer en waarom. Voormalige Playmate Holly Madison duikt in de docureeks ‘The Playboy Murders’ in het verhaal van Jasmine. “Hij wilde niet dat zij hem verliet, want hij wilde ‘winnen’.”