Ruth Beeckmans en Frances Lefebure
Volledig scherm
Ruth Beeckmans en Frances Lefebure © VTM

Frances Lefebure en Ruth Beeckmans gaan opnieuw op zoek naar onbeperkte liefde in ‘Cupido Ofzo’: dit zijn de kandidaten

TVVanaf 17 november koppelen Ruth Beeckmans en nieuwkomer Frances Lefebure in het tweede seizoen van ‘Cupido Ofzo’ opnieuw mensen met een beperking. Ze stippelen voor hen een leuk afspraakje op maat uit en begeleiden hen bij hun eerste stappen in het daten. “Vorig seizoen schoot cupido meermaals raak en dat was zo schoon en hartverwarmend om te zien!”, vertelt Beeckmans. 

 1. Lynn Van Royen schittert in ‘Arcadia’, de reeks van één miljoen per aflevering: “Zo’n strenge wereld zou niets voor mij zijn”
  PREMIUM
  TV

  Lynn Van Royen schittert in ‘Arcadia’, de reeks van één miljoen per aflevering: “Zo’n strenge wereld zou niets voor mij zijn”

  Eén miljoen euro per aflevering en een absolute topcast. Zondag lanceert Eén ‘Arcadia’. Een serie over een dystopische maatschappij waarin onder meer alcohol verboden is. De glansrol is voor Lynn Van Royen. Uitgerekend uit Aalst. Ze lacht: “Noem hier gerust eender welke andere Vlaamse stad. Maar mijn wijntje nu en dan, zou ik niet kunnen missen.” De druivenranken evenmin. Want de succesvolle actrice schenkt haar verkouden kindjes huisgemaakte thijm-siroop, infuseert gepersonaliseerde bad-oliën en kijkt, na jaren studie, reikhalzend uit naar haar verrassende diploma net voor de zomer.
 2. ‘Dertigers’-acteur Malik Mohammed groeide op in de straten van Nairobi: “Ik heb hier alles opnieuw moeten leren”
  PREMIUM
  BV

  ‘Dertigers’-ac­teur Malik Mohammed groeide op in de straten van Nairobi: “Ik heb hier alles opnieuw moeten leren”

  Hij won ‘So You Think You Can Dance’, was ei zo na profvoetballer en scoort nu zijn eerste hoofdrol in ‘Dertigers’. Maar Malik Mohammed (30) weet waar hij vandaan komt. Op zijn achtste ruilde hij de straten van Nairobi voor een woonwijk in Boom. Alles moest hij opnieuw leren. “Toen ik hier voor het eerst op restaurant ging, wachtte ik met eten om te kijken hoe anderen het deden.”
 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.