Frances Lefebure en Johny Voners in 'Een Goed Jaar'
Volledig scherm
PREMIUM
Frances Lefebure en Johny Voners in 'Een Goed Jaar' © Streamz

Frances Lefebure acteerde samen met ‘onherkenbare’ Johny Voners in laatste project: “Hij wilde absoluut geen medelijden”

TVBijna onherkenbaar is Johny Voners als maffiabaas in ‘Een goed jaar’. Zijn laatste wapenfeit voor hij in maart 2020 overleed aan de gevolgen van kanker. “Johny vond zijn pruik heel belangrijk, omdat hij altijd een kop haar had waar hij trots op was. Maar ik vond hem juist supermooi zonder”, vertelt Frances Lefebure (33) die zijn dochter speelt in de reeks. Over die laatste samenwerking met Johny, hoe hij zijn ziekte het liefst van al negeerde op set, en haar personage.

3 reacties

 • roger boons

  2 maanden geleden
  groot man was die voners en een geweldig acteur .
 • CAROLINA VERDONCK

  2 maanden geleden
  Top acteur sowieso
 • Hilde Weymeersch

  2 maanden geleden
  Nee, inderdaad niet meer te herkennen.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. De kooivechtster met negen turbulente levens: Luk Wyns duikt in de intrigerende wereld van ‘Battlecat’
  TV
  5

  De kooivecht­ster met negen turbulente levens: Luk Wyns duikt in de intrigeren­de wereld van ‘Battlecat’

  Ze is kooivechtster op wereldniveau, single mom met zes kinderen, leerkracht, eigenaar van haar eigen gym én Only Fans model. Maak kennis met Cindy ‘Battlecat’ Dandois, de vrouw met negen levens, die haar dromen najaagt en geen blad voor de mond neemt. Programmamaker Luk Wyns ontdekte haar aan de schoolpoort. In de realityreeks ‘Battlecat’ duikt hij in haar excentrieke en turbulente wereld terwijl ze zich klaarstoomt voor de ‘main fight’ op een belangrijk MMA-toernooi.