Frances en Ruth helpen Dries uit de ‘friendzone’ in ‘Cupido Ofzo’

TVHet meest opvallende datingbureau van Vlaanderen opent opnieuw zijn deuren. In de eerste aflevering van ‘Cupido Ofzo’ helpen Frances Lefebure en Ruth Beeckmans drie vrijgezellen die op zoek zijn naar de liefde aan een leuke date. Voor hen is het extra moeilijk om een partner te vinden omdat hun stoornis of beperking die liefde in de weg staat. Ook voor Dries, die kampt met autisme, is het lastig. Hij raakt nooit verder dan ‘enkel vrienden zijn’.

1 reactie

 • Jan Peeters

  1 jaar geleden
  Keitof initiatief
 1. "Het succes is ons naar het hoofd gestegen": zo gaat het nog met de deelnemers uit 'Mijn restaurant’
  PREMIUM
  TV

  "Het succes is ons naar het hoofd gestegen": zo gaat het nog met de deelnemers uit 'Mijn restaurant’

  ‘Mijn restaurant’ was een enorm succes voor VTM, maar voor de kandidaten liep het minder goed af. Geen van de twintig zaken wist te overleven en de relatiebreuken zijn niet op één hand te tellen. Gisteren blikten de kandidaten uit het allereerste seizoen terug, nu delen de deelnemers uit het tweede en derde seizoen hun ervaringen. “Via via laat hij weten dat hij zich ‘slecht behandeld’ en ‘misbruikt’ voelt door VTM”, klinkt het in ‘Dag Allemaal’.
 1. “Ik heb hem nog nooit op het podium zien huilen”: Disney+ lost trailer docuserie ‘Ed Sheeran: The Sum Of It All’
  TV

  “Ik heb hem nog nooit op het podium zien huilen”: Disney+ lost trailer docuserie ‘Ed Sheeran: The Sum Of It All’

  Disney+ pakt uit met een vierdelige docureeks over Ed Sheeran (34). De fans krijgen een unieke inkijk in zijn privéleven en ontdekken ‘zijn verhaal’: hoe een roodharige stotterende jongen uitgroeit tot een popsensatie die voor nokvolle arena’s speelt, maar achter de schermen plots te kampen krijgt met persoonlijke tragedies. “De gezondheid van Cherry was erg slecht. En toen stierf plots mijn beste vriend Jamal.” De Britse zanger is openhartiger dan ooit en onthult een kant van hem, die zijn fans nog nooit eerder hebben gezien.