In haar eerste eigen tv-programma gaat Flo naar een BDSM-club of op pad met druggebruikers, en praat ze met experts en bekende gasten.
Volledig scherm
PREMIUM
In haar eerste eigen tv-programma gaat Flo naar een BDSM-club of op pad met druggebruikers, en praat ze met experts en bekende gasten. © VTM

Flo Windey gidst u door de wondere wereld van seks en drugs: “’‘Lap, ik ga weer niet durven buitenkomen’, zegt mijn ma”

TVSeks, drugs en de schaamteloze Flo Windey: dat is het trio dat de donderdagavonden van 16-plussers wat spannender gaat maken. In 'Club Flo' informeert 'de nieuwe Goedele Liekens' in geuren en kleuren over tot de verbeelding sprekende onderwerpen. "Ik maak géén reclame, maar wil alles bespreekbaar maken."

1 reactie

 • Gewoon Simpel

  2 jaar geleden
  Seksuele educatie, alles bespreekbaar voor 16 plussers. Ook alle parafilieën. Familie zender of porno zender. Club VTM, misschien ook bespreekbaar maken wat niet en wel kan. Het seksueel landschap heeft blijkbaar de nodige perversie en complexen. Misschien is een echte babbel buiten de studio maken.
 1. STREAMINGTIP. ‘Rescue Rangers’: voor de kinderen van toen, die vandaag op zoek zijn naar iets anders
  Play
  TV

  STREAMING­TIP. ‘Rescue Rangers’: voor de kinderen van toen, die vandaag op zoek zijn naar iets anders

  ‘Pa- pa- pa- pak ze dan!’ Als je dat zinnetje meteen meezingt in je hoofd, ben je één van de honderdduizenden thirty somethings - of ouder van - die is opgegroeid met de ‘Rescue Rangers’. Vroeger hadden ze een vaste afspraak in het ‘Disneyfestival’ op Ketnet, vandaag zien we Knabbel en Babbel terug op Disney+. Maar wie denkt volledig mee te zijn met het concept, heeft het mis.