RV
Volledig scherm
© RV

‘Flikken BXL’-reporter Karel Lattrez belaagd tijdens politietussenkomst

TVSinds ze voortdurend in de voetsporen van de Brusselse politie lopen ervaren ‘Flikken BXL’-reporter Karel Lattrez en zijn cameraploeg permanent hoe het ‘gewone leven’ in de hoofdstad is voor een man of vrouw in uniform. In de vierde aflevering van ‘Flikken BXL’ zien we hoe Lattrez en co. belaagd worden tijdens een politietussenkomst in de Marollen. “Vanaf het moment dat sommige jongeren een blauw uniform zien, wordt het een wij-zij verhaal”, vertelt hoofdinspecteur Kris.

6 reacties

 • Ronny Gyles

  2 weken geleden
  Dit moet men verplicht en ingeknipt in het parlement aan alle politici tonen. Een rechter moet de politici verplichten hier iets aan te doen (verzuim...). Bij elke week dat er niets aan gedaan wordt een politicus verplicht een week mee in de frontlinie (en niet in maar uit de wagen). Anders komt hier nooit een oplossing voor het pamperbeleid.
 • Rudi Van Goethem

  2 weken geleden
  Blijkbaar mogen die mensen alles filmen en geselecteerde beelden op de media zwieren, maar pas op als je hun uitspattingen durft filmen. Dat zijn dan de mensen die we absoluut politiek correct moeten behandelen.
 • Kevin van Goethem

  2 weken geleden
  Politie heeft dit altijd aan zichzelf te danken. Zolang dit toegelaten blijft mag politie de gewone burger niet pesten met boetes. Eerst zware criminaliteit. Maar omdat dat te moeilijk is doen ze liever de makkelijkste overtredingen. En net daarom is politie voor heel veel mensen een wij/zij verhaal. Zeker sinds corona. Moest ik daar staan en ik zou die agressors kunnen tegen houden, ik zou het niet eens doen. Ik zou genieten van het zicht.
 • lodewijk maesen

  2 weken geleden
  de vriendelijke flik uithangen helpt dus niet..goed geprobeerd maar je blijft een vijand voor hun
 • Ludo Segers

  2 weken geleden
  Een goed ps beleid met begeleiding door open vld groen en pvda, prachtige toekomst voor brussel en zijn multiculturele smeltkroes en populatie zijn een absolute meerwaarde. De toekomst ziet er veelbelovend uit. Prachtig hoe het links politiek orkest de ondergang inluidt.
 1. Nee, een hippe locatie hebben 'De Verhulstjes' niet gekozen: Saint-Tropez, met de 'trop' van te veel oude glorie
  PREMIUM

  Nee, een hippe locatie hebben 'De Verhulst­jes' niet gekozen: Saint-Tro­pez, met de 'trop' van te veel oude glorie

  Om de nieuwe locatie van 'De Verhulstjes' te verklaren, had Gert Verhulst maar één zin nodig: "Ik ben verliefd op Saint-Tropez." Zo veel te beter, want wie met harde ogen kijkt, vindt het Franse vissersdorpje een overroepen, veel te dure badplaats, met druk verkeer en mensen die iets te druk zijn met zichzelf. Maar wie verliefd is, voelt er Brigitte Bardot en neuriet - zoals Serge Gainsbourg - "sieeee, sex and sun".
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's