De ploeg van 'First dates'.
Volledig scherm
De ploeg van 'First dates'. © RV

‘First Dates’ zoekt 16- tot 18-jarigen voor speciale editie met tieners

TVJe eerste date beleef je vaak als tiener, vandaar dat het één-programma ‘First dates’ z’n naam binnenkort extra waar maakt. De zender zoekt namelijk 16- tot 18-jarigen voor een speciale editie van de populaire datingshow.

3 reacties

 • Foexie

  1 jaar geleden
  Waarom pubbers aanzetten tot relaties?! Denk dat velen het enkel doen om erbij te horen. Want een lief hebben moet om erbij te horen wss. Niet te spreken over de "vereiste" ontmaagding!
 • piet devlieger

  1 jaar geleden
  Jongens toch, moet dat nu echt ? Alles voor de kijkcijfers blijkbaar, maar moet je daar nu ook al jongeren voor misbruiken ? Is er dan echt geen ethiek meer bij die tv-makers ?
 • sirk dabbe

  1 jaar geleden
  populaire datingshouw? stop daarmee laat de natuur zijn gang gaan jaag de mensen zo niet op om jullie geldgewin. foei.
 1. STREAMINGTIP. ‘The Janes’: toen abortussen ook illegaal waren in puriteins Amerika
  TV

  STREAMING­TIP. ‘The Janes’: toen abortussen ook illegaal waren in puriteins Amerika

  Op 24 juni besloot het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten om de abortuswetgeving te schrappen. Staten mogen nu zelf bepalen of ze zwangerschapsonderbreking toestaan of niet. Volgens heel wat geleerde koppen zal dat leiden tot een toename in illegale abortussen. Dat een en ander doet denken aan de seventies, is ook Streamz niet ontgaan. Zij brengen ‘The Janes’ in stelling, een docu die het belang van veiligheid en keuzevrijheid onderstreept.
 2. RECENSIE: ‘Chasing Beauty’: “Toont aan dat plastic niet altijd fantastic is, maar daar moet u wel veel gezwets voor uitzitten”
  PREMIUM
  TV
  1

  RECENSIE: ‘Chasing Beauty’: “Toont aan dat plastic niet altijd fantastic is, maar daar moet u wel veel gezwets voor uitzitten”

  “Ik ben verliefd op mijn nieuwe neus, maar ik kan niet ademen”, “Ik heb prachtige valse borsten, maar ik voel me ziek en lusteloos”, “Ik wil een grotere kont, maar de kans bestaat dat ik niet meer wakker word.” Als we ‘Chasing Beauty: Perfectie te Koop’ mogen geloven, dan ligt perfectie dezer dagen gevaarlijk makkelijk voor het grijpen. Maar helpt deze Streamz Original-docu ons ook de rush op door Instagram opgelegde schoonheidsidealen te begrijpen? En meer belangrijk: kan het op tijd aan de alarmbel trekken alvorens - zo waarschuwt hoofd plastische chirurgie aan UZ Gent Phillip Blondeel - er echt catastrofes van komen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.