VTM
Volledig scherm
© VTM

Feest, kippenvel, een jodelauditie en “de beste zang tot nu toe” in een nieuwe aflevering van ‘K2 zoekt K3'

TVDertien Vlaamse en Nederlandse jongens en meisjes gaven zaterdagavond het beste van zichzelf om de plek van Klaasje in te nemen in een nieuwe auditieronde van ‘K2 zoekt K3'. In de derde aflevering lag de lat al een stuk hoger. Iets wat ook host Kürt Rogiers opgevallen is. “Je moet best wel wat sterren krijgen om boven op die stoelen terecht te komen.” Maar de jury werd opnieuw op haar wenken bediend. Eén van de kandidaten zorgde voor een kippenvelmoment, iemand anders jodelde, nog een andere kreeg de hele studio, inclusief juryleden, aan het dansen en Samantha kreeg “de beste zangauditie tot nu toe” te horen.

12 reacties

 • Marc Reynaert

  4 weken geleden
  Prachtig kleedje dat je aanhad Marthe!
 • Wim de Levensgenieter

  4 weken geleden
  de jury is nog het enige leuke en grappige. Talent is er gewoon niet bij kandidaten, zeer zwak en triest
 • Joannes Pierreux

  4 weken geleden
  Waren er nu echt geen ander dan die Gorden die zich intressant wil maken zijn uitspraken al komen haar kleren uit de wibra Wat telt er en dan nog niet gesproken over Ingeborg een kieken zonder kop. Ik heb 1 aflevering gezien 't is genoeg geweest
 • Andre Mampaey

  4 weken geleden
  ik denk dat bij Ingeborg er toch iets los staat
 • Frans Slegers

  4 weken geleden
  Op deze manier kan je nog doorgaan tot VTM25 of zo. Allemaal waardeloze of oude programma's met als extraatje een massa degoutante reclame.
 1. INTERVIEW. Wereldberoemde drag queen Shangela: “Veel mensen zouden eens in drag gestopt moeten worden”
  TV

  INTERVIEW. Wereldbe­roem­de drag queen Shangela: “Veel mensen zouden eens in drag gestopt moeten worden”

  Vanaf vandaag op Streamz: het tweede seizoen van ‘We’re here’. ‘Drag Race’-alumni Shangela, Bob the Drag Queen en Eureka O’Hara trokken opnieuw op roadtrip doorheen Amerika. Gewapend met gigantische dosissen charisma, uniqueness, nerve and talent willen de drie drag queens maar één ding: de US of A transformeren in een meer verdraagzame plek. “Zelfs in die kleine dorpjes vol vooroordelen en racisme wonen geweldige mensen”, vertelt Shangela in een exclusief gesprek.