Iman Vellani speelt Kamala Khan in 'Ms. Marvel'.
Volledig scherm
Iman Vellani speelt Kamala Khan in 'Ms. Marvel'. © Disney

“Fascinerend, grappig, charmant”: Adil & Bilall gooien hoge ogen met ‘Ms. Marvel’

TV“Fascinerend, grappig en charmant.” ‘Ms. Marvel’, de nieuwe superheldenreeks waarbij Adil El Arbi en Bilall Fallah achter de camera stonden, kan in de Amerikaanse en Britse pers op behoorlijk wat sympathie rekenen. 

2 reacties

 • Steven Van Soom

  2 maanden geleden
  Zit beetje in het rijtje Loki en WandaVision.het haalt absoluut niet het niveau van de eerste aflevering van Loki en WandaVision. Maar beweren dat het slecht is is ook kort door de bocht. Een Moslima als superheld mag toch ook geen probleem zijn. Moeten niet altijd blanken zijn. Dat is de reden waarom ik meer een DC van ben, is mij te kleurrijk en te veel stomme humor. In WandaVision is dat anders, daar hoort het bij de opbouw naar een geweldige climax en voor mij het beste van Marvel.
 • Patrick Peperboom

  2 maanden geleden
  Pure onzin, deze serie hoort simpelweg niet thuis in het mcu, de serie is een mooie aanwinst voor ketnet, Nickelodeon etc . Maar als marvel fan voel je pure teleurstelling. Men had deze serie veel beter losgekoppeld van marvel en dit verkocht als een kinderserie
 1. Huis van Younes en Eline uit ‘Huis gemaakt’ staat te koop voor 395.000 euro: “Je ziet dat er hart en ziel in gestoken is”
  TV
  4

  Huis van Younes en Eline uit ‘Huis gemaakt’ staat te koop voor 395.000 euro: “Je ziet dat er hart en ziel in gestoken is”

  Bloed, zweet en tranen staken Younes (28) en Eline (25) in hun droomhuis. In het VTM-programma ‘Huis gemaakt’ grepen ze helaas nét naast de hoofdprijs en zagen ze hun zelf verbouwde huis aan zich voorbijgaan. Ondanks de crowdfunding die achteraf werd opgestart, waarmee meer dan 30.000 euro werd opgehaald, konden ze het huis in Koersel (Limburg) niet zelf bekostigen. Daarom bevindt de woning zich sinds vandaag op de huizenmarkt, met een prijskaartje van 395.000 euro.