Game of Thrones Series Finale "The Iron Throne"
Volledig scherm
Game of Thrones Series Finale "The Iron Throne" © HBO

Fans wereldwijd boos om ‘flauw’ einde van ‘Game Of Thrones’: "Een goed einde: moeilijkste wat er is"

TVGemengde reacties en veel kwaaie fans, bij de finale van 'Game of Thrones'. Dat viel te verwachten. Alle begin is moeilijk, luidt het gezegde, maar daar lachen scenaristen mee: een goed einde bedenken, dát is pas lastig. Ongeloofwaardig, te gehaast, te veel vragen die blijven, alles kan fout gaan. "Soms zijn scenaristen zo onzeker dat ze drie verschillende finales schrijven."

 1. Peter Vanlaet in ‘Liefde voor muziek’-special: “Soms vind je makkelijker steun bij iemand die verder van je af staat”
  Play
  TV

  Peter Vanlaet in ‘Liefde voor mu­ziek’-special: “Soms vind je makkelij­ker steun bij iemand die verder van je af staat”

  Muziek heelt alle wonden. En daarom is er ook dit jaar een special van ‘Liefde voor muziek’ voor Rode Neuzen Dag. Peter Vanlaet (54) maakt daarin een nummer voor de worstelende twintiger Annelies. De zanger weet als geen ander hoe je als tiener alle steun van buitenaf kan gebruiken. “Ik worstelde als tiener met de scheiding van mijn ouders, op mijn stageplaats in de bakkerij kwam ik thuis.”
 2. Nederlandse versie van ‘Klopjacht’ kent bizarre ontknoping: jagers houden per ongeluk door politie gezochte man aan
  TV

  Nederland­se versie van ‘Klopjacht’ kent bizarre ontknoping: jagers houden per ongeluk door politie gezochte man aan

  Een bizarre ontknoping gisteravond in ‘Hunted’, de Nederlandse versie van ‘Klopjacht’. In het programma, dat op NPO 3 te zien is, is het de bedoeling dat deelnemers zo lang mogelijk uit handen blijven van de fictieve opsporingsdiensten. De speurders hielden echter een man aan die in het echte leven gezocht werd door de politie. Zo’n 800.000 kijkers waren getuige van het voorval.