'Stranger Things'
Volledig scherm
'Stranger Things' © Photo News

Fans van ‘Stranger Things’ starten petitie: “Hij verdient het om terug te keren”

TVHet vierde seizoen van ‘Stranger Things’ maakt heel wat los bij de fans. Emoties à volonté als ze opnieuw afscheid moeten nemen van een geliefkoosd personage. Daar nemen de kijkers geen genoegen mee, vandaar dat ze een petitie starten om hem terug te brengen. Opgelet voor wie de laatste aflevering nog niet heeft gezien, spoiler alert.

2 reacties

 • Jade Benjamins

  4 maanden geleden
  Één van de beste series ooit
 • John Stahl

  5 maanden geleden
  Zwakke serie. Vol met plotholes en eindeloos gepraat. Stop er maar mee.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. “Ik ben ‘shell shocked’ door het nieuws”: Nic Balthazar en Phara de Aguirre reageren op ‘bijltjesdag' bij VRT
  TV
  215

  “Ik ben ‘shell shocked’ door het nieuws”: Nic Balthazar en Phara de Aguirre reageren op ‘bijltjes­dag' bij VRT

  Bij de openbare omroep VRT vinden momenteel de gesprekken plaats met 41 medewerkers die eind dit jaar gedwongen moeten vertrekken in het kader van het transformatieplan. Het totale aantal ontslagen in de besparingsperiode tot 2025 is wel verder teruggedrongen tot 61 voltijdse equivalenten, zegt VRT-woordvoerder Bob Vermeir. Onder meer reportagemaakster Annick Ruyts deelde op haar Facebookpagina dat de openbare omroep haar aan de deur gezet heeft. Phara de Aguirre (61) beschreef op Twitter dat de aangeslagenheid onder de collega’s groot is.