Superfan Sophie Declerck kijkt al sinds haar twaalfde 'Familie', behalve de voorbije twee weken.
Volledig scherm
PREMIUM
Superfan Sophie Declerck kijkt al sinds haar twaalfde 'Familie', behalve de voorbije twee weken. © Joel Hoylaerts / Photonews

Fans van ‘Familie’ zijn furieus en dreigen met stappen: “Als Peter niet terugkomt, kijk ik nooit meer”

TVHet klettert in elke familie weleens, maar nu is er ook óver ‘Familie’ dikke ambras. De feuilletonfans zijn niet boos - “Te zacht uitgedrukt” -, wel woedend over de plannen die VTM heeft met vier van z'n (oudgediende) acteurs: ontslag. Ze dreigen met protest aan de VTM-gebouwen en willen de kijkcijfers doen kelderen. “Het wordt net een Ketnet-reeks.” De zender zelf houdt zich voorlopig op de vlakte.

36 reacties

 • Didier Van Wesemael

  1 maand geleden
  Ik ben(jammer genoeg) grote fan van Familie, maar als deze personages verdwijnen verdwijn ik ook. Van Iris is het voor mij duidelijk dat ze zal sterven bij de geboorte van haar baby… Lang leve ‘Thuis’ op één zeker ? Ben nog niet zeker….
 • Elle Devee

  1 maand geleden
  Is momenteel toch met stip het slechtste programma op VTM
 • Helene Caes

  1 maand geleden
  ik begrijp goed al deze reacties, ben akkoord met dit alles, maar waarom moest Peter verdwijnen er zijn er nog die veel geld kosten en deze blijven er steekt toch altijd een addertje onder het gras, iets die we nooit te weten zullen komen, de soap zal wel voort draaien en na een bepaalde tijd vergeten ze Peter - spijtig een goede acteur - wie is de volgende?
 • Daniel Warmoes

  2 maanden geleden
  Heruitzenden vanaf aflevering 1... geen kosten de volgende 30 jaar. Ben geen kijker, maar lijkt mij de beste oplossing:-)
 • patrick masson

  2 maanden geleden
  Als er niemand meer moest kijken kan VTM de boel volledig opdoeken en veel geld sparen...
 1. Prinses Delphine moet ‘Dancing with the Stars’ verlaten: “Ik vind het zeker niet oneervol”
  Play
  TV
  4

  Prinses Delphine moet ‘Dancing with the Stars’ verlaten: “Ik vind het zeker niet oneervol”

  De derde liveshow van het derde seizoen van ‘Dancing with the Stars’ leverde enkele geslaagde (en minder geslaagde) choreografieën op van onze BV’s. In deze ‘Friens and Family’-aflevering liet Nina Derwael - aan de zijde van haar oma - opnieuw zien dat ze hors catégorie is, en ook seksuologe Lotte Vanwezemael wist, samen met haar BFF Melanie, de jury (eindelijk) te verbazen. Dankzij een heuse ‘slut drop’, jawel. Prinses Delphine en TikTok-ster Jonatan Medart verging het minder goed: zij bungelden - na het jurycommentaar en de jive-marathon - onderaan. Dat bleek voor de prinses - nadat ook het publiek gestemd had - een kloof die niet meer te dichten viel. Delphine van Saksen-Coburg moest als derde - na Olympiër Pieter Timmers en zanger Metejoor - de dansarena verlaten.
 2. RECENSIE. ‘Peacemaker’: “‘Absurd’ en ‘debiel’ stonden bovenaan de briefing”
  TV

  RECENSIE. ‘Peacemaker’: “‘Absurd’ en ‘debiel’ stonden bovenaan de briefing”

  “Vrede is mijn prioriteit, maakt niet uit hoeveel mannen, vrouwen en kinderen ik ervoor moet kapotmaken”. De kans is groot dat Peacemaker niet uw favoriete personage uit ‘The Suicide Squad’ was. Hij is te dom om te helpen donderen en te gewelddadig om ‘een goeie’ te zijn. Maar in ‘Peacemaker’, de spin-off serie op Streamz, is de definitie van ‘held’ zo rekbaar als een elastisch pakje. Streamen of skippen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.