De Bomma uit 'Familie' brengt een kookboek uit.
Volledig scherm
De Bomma uit 'Familie' brengt een kookboek uit. © VTM

‘Familie’ viert de 7.000ste aflevering met een originele zoektocht, kijkmarathon en kookboek vol geheimen

TV‘Familie’ is op dinsdag 26 april toe aan de 7.000ste aflevering en viert dat met een originele speurtocht op tv en een cadeautje voor de kijker. Bovendien lanceert de soap een uniek kookboek, waarin enkele goed bewaarde geheimen worden prijsgegeven.

1 reactie

 • Guido Huenerts

  4 maanden geleden
  Na 7000 afleveringen is men bij de VRT AL tot de bevinding gekomen dat men dit soort soap’s goedkoper kan uitbesteden. Typisch voor een gepolitiseerd overheidsinstituut.
 1. STREAMINGTIP. ‘Victoria’s Secret: Angels and Demons’: lingerie, bloedmooie vrouwen en Jeffrey Epstein
  TV

  STREAMING­TIP. ‘Victoria’s Secret: Angels and Demons’: lingerie, bloedmooie vrouwen en Jeffrey Epstein

  Geen lingeriemerk zo controversieel als ‘Victoria’s Secret’. Zo getuigden heel wat modellen eerder al dat het label een onrealistisch schoonheidsideaal oplegde, waar ze nauwelijks aan konden voldoen. Al is dat nog maar het topje van de ijsberg, zo blijkt. In de driedelige docureeks ‘Victoria’s Secret: Angels and Demons’ - te bekijken op Streamz - vallen wederom heel wat lijken uit de kast.
 2. Huis van Younes en Eline uit ‘Huis gemaakt’ staat te koop voor 395.000 euro: “Je ziet dat er hart en ziel in gestoken is”
  TV
  4

  Huis van Younes en Eline uit ‘Huis gemaakt’ staat te koop voor 395.000 euro: “Je ziet dat er hart en ziel in gestoken is”

  Bloed, zweet en tranen staken Younes (28) en Eline (25) in hun droomhuis. In het VTM-programma ‘Huis gemaakt’ grepen ze helaas nét naast de hoofdprijs en zagen ze hun zelf verbouwde huis aan zich voorbijgaan. Ondanks de crowdfunding die achteraf werd opgestart, waarmee meer dan 30.000 euro werd opgehaald, konden ze het huis in Koersel (Limburg) niet zelf bekostigen. Daarom bevindt de woning zich sinds vandaag op de huizenmarkt, met een prijskaartje van 395.000 euro.
 3. Erik Van Looy en een elitegroepje van figuranten schitteren in nieuwste promofilm van ‘De allerslimste mens ter wereld’
  Play
  TV

  Erik Van Looy en een elitegroep­je van figuranten schitteren in nieuwste promofilm van ‘De allerslim­ste mens ter wereld’

  Op maandag 5 september start het twintigste (!!!) seizoen van ‘De slimste mens ter wereld’. Een jubileum dat voor de gelegenheid ‘De allerslimste mens ter wereld’ heet en de strafste kandidaten van pakweg de voorbije tien jaar tegen elkaar laat strijden voor eeuwige roem. Om dat feest kracht bij te zetten, maakten gastheer Erik Van Looy en vrienden een alweer erg straffe promofilm.