Familie Verhulst emotioneel tijdens allerlaatste optreden van Samson en Gert: “Nog geen noot gezongen en ik schoot al vol”

TVGert heeft officieel afscheid genomen van Samson. Op Play4 kan je binnenkort naar een speciale aflevering van ‘De Verhulstjes’ kijken. In ‘De Cooke & Verhulst Show’ kregen we al een klein stukje te zien.

2 reacties

 • Christel canters

  3 maanden geleden
  Hij heeft het allemaal zelf verdiend mijn dochter heeft de 30 jaar volledig gezien en ben in de tijd ook gaan zien .Hij blijft een man met een goude hart dat zie je ook hoe hij sommige help om het te maken in de schowbizz die neemt hij ook onder zijn schouder een top man en een gezin dat er voor elkaar is
 • Werner Vols

  3 maanden geleden
  Men mag zeggen wat men wil, van veel geld, het blijft een levenswerk van hem, en hij heeft het verdiend.
 1. STREAMINGTIP. ‘Never Have I Ever S3’: liefde met een grote L, drama met een grote D
  TV

  STREAMING­TIP. ‘Never Have I Ever S3’: liefde met een grote L, drama met een grote D

  Geen vrouw met zoveel komisch talent in haar kleine teen als Mindy Kaling, beroemd/berucht dankzij ‘The Mindy Project’. Daarin geeft de Amerikaanse gestalte aan een gynaecologe, die droomt van liefde - maar vooral in flink wat gênante situaties verzeilt. De tienerkomedie ‘Never Have I Ever’ is ook van haar hand, en weet wederom het evenwicht tussen humor en plaatsvervangende schaamte te bewaren.