‘Familie’-scenaristen pakken uit met straffe stunt: Hanne trekt in bij haar ontvoerder, Tony

TVBijzonder merkwaardig nieuws voor de trouwe kijkers van ‘Familie’, deze week. Eerst het goede nieuws: Jonas (David Cantens) en Amélie (Erika Van Tielen) overleven hun aanslag. Vooral straf voor Jonas, want dat is zoveelste keer dat hij door het oog van de naald kruipt.

20 reacties

 • Christiane Hellemans

  2 jaar geleden
  Van de pauze gene last, ik neem alles op en dan kan je het doordraaien, toch niet zo moeilijk hé?
 • dany van hellemont

  2 jaar geleden
  Reken per dag eens uit hoeveel onnodige energieverbruik door die reclame die wij door onze strot geduwd krijgen , ze moesten deze firma's verplichten om onze energieverbruik terug te betalen die tijdens deze filmpjes zijn verbruikt dit kan toch geen probleem zijn met die nieuwe energiemeters.  
 • Angelique Kik

  2 jaar geleden
  Idd irritant de reclame duurt langer dan het programma
 • Johnny Hion

  2 jaar geleden
  Volg al jaren de reeks van moeten. Mijn vriendin is trouwe fan sinds het begin. Stelt u zich dan ook mijn verbazing voor toen ze aankondigde dat ze voorlopig niet meer MOET kijken. Na mijn vraag naar de reden hiervoor kreeg ik het volgende meegedeeld: Familie is geen familie meer. En alles is hoe langer hoe meer niet meer levensecht. Maw ze kan zich niet meer vinden in al die, vergezochte en vooral langdradige, plots. En de reclame die tegenwoordig langer duurt dan de aflevering zelf. Pfffff....
 • Debora Pfeffer

  2 jaar geleden
  Ik kijk al lang niet meer,ongeloofwaardig en belachelijk. Irritante reclames die langer duren dan de aflevering!!
 1. KIJK. 'Temptation' Megan gearriveerd in Dubai na rel om belastingen
  Showbizz

  KIJK. 'Temptation' Megan gearri­veerd in Dubai na rel om belastin­gen

  ‘Temptation Island’-ster Megan Desaever heeft flink wat problemen gekregen door haar uitspraken over het (niet) betalen van belastingen. Vorige week stond de politie bij haar op de stoep en sindsdien loopt er een onderzoek vanwege belastingfraude. Toch kijkt Megan naar een manier om niet meer te moeten betalen: verhuizen naar Dubai. “Ik wil zo snel mogelijk weg uit België zodat ze mij niet meer kunnen lastigvallen. Volgende week ga ik naar daar om een appartement te zoeken”, zei ze begin deze week. Amper één dag later was ze echter al voorzichtiger: “Ik en mijn vriend vertrekken donderdag op vakantie, maar we keren daarna terug. Maar ter plekke zullen we de opties eens bekijken.” Inmiddels zijn Megan en haar vriend gearriveerd in het emiraat en klaar om aan hun zoektocht te beginnen.