‘Familie’-scenaristen pakken uit met straffe stunt: Hanne trekt in bij haar ontvoerder, Tony

TVBijzonder merkwaardig nieuws voor de trouwe kijkers van ‘Familie’, deze week. Eerst het goede nieuws: Jonas (David Cantens) en Amélie (Erika Van Tielen) overleven hun aanslag. Vooral straf voor Jonas, want dat is zoveelste keer dat hij door het oog van de naald kruipt.

20 reacties

 • Christiane Hellemans

  11 maanden geleden
  Van de pauze gene last, ik neem alles op en dan kan je het doordraaien, toch niet zo moeilijk hé?
 • dany van hellemont

  12 maanden geleden
  Reken per dag eens uit hoeveel onnodige energieverbruik door die reclame die wij door onze strot geduwd krijgen , ze moesten deze firma's verplichten om onze energieverbruik terug te betalen die tijdens deze filmpjes zijn verbruikt dit kan toch geen probleem zijn met die nieuwe energiemeters.  
 • kik angelique

  12 maanden geleden
  Idd irritant de reclame duurt langer dan het programma
 • Johnny Hion

  12 maanden geleden
  Volg al jaren de reeks van moeten. Mijn vriendin is trouwe fan sinds het begin. Stelt u zich dan ook mijn verbazing voor toen ze aankondigde dat ze voorlopig niet meer MOET kijken. Na mijn vraag naar de reden hiervoor kreeg ik het volgende meegedeeld: Familie is geen familie meer. En alles is hoe langer hoe meer niet meer levensecht. Maw ze kan zich niet meer vinden in al die, vergezochte en vooral langdradige, plots. En de reclame die tegenwoordig langer duurt dan de aflevering zelf. Pfffff....
 • Debora Pfeffer

  12 maanden geleden
  Ik kijk al lang niet meer,ongeloofwaardig en belachelijk. Irritante reclames die langer duren dan de aflevering!!
 1. Juline (7) kampt met onzekerheid, maar wordt verrast door Camille D’Hont: “Jij bent een prachtige meid”
  Play
  2

  Juline (7) kampt met onzeker­heid, maar wordt verrast door Camille D’Hont: “Jij bent een prachtige meid”

  In de reeks Kinderwens van HLN worden dromen van kinderen werkelijkheid. Deze week is het de beurt aan Juline, een 7-jarig meisje uit Zwevele. Ondanks haar jonge leeftijd heeft Juline al gekampt met onzekerheid en een laag zelfbeeld. Ze kijkt enorm op naar de personages uit #LikeMe. Ze droomt er dan ook van om een van de acteurs te ontmoeten... In bovenstaande video zie je hoe ze de verrassing van haar jonge leven beleeft.
 2. Ook studioshows van ‘K2 zoekt K3' worden met vertraging uitgezonden in Nederland: “Vervelende spoilers”
  TV
  2

  Ook studio­shows van ‘K2 zoekt K3' worden met vertraging uitgezon­den in Nederland: “Vervelende spoilers”

  De VTM-kijker kan vanavond genieten van de allereerste studioshow van ‘K2 zoekt K3'. In Nederland, waar het programma te zien is op SBS6, hinken ze echter enkele weken achterop. Daar ging gisteren pas de vierde auditie-aflevering op antenne. Dat de uitzendingen bij de noorderburen met zoveel vertraging uitgezonden worden, zorgt voor ongenoegen bij fans op sociale media.