Lennart Lemmens
Volledig scherm
Lennart Lemmens © VTM

‘Familie’ en ‘Thuis’ verenigd in ‘De buurtpolitie VIPS’

TVSoapfans komen deze week aan hun trekken in ‘De buurtpolitie VIPS’, want in de nieuwe afleveringen van de scripted realityreeks komen zowel een ‘Thuis’- als een ‘Familie’-acteur aan bod.

3 reacties

 • Kenny brusseel

  4 maanden geleden
  Er is geen verbetering gelukkig dat andy eruit gestapt is, en zal eindelijk het einde zijn van de serie
 • Carin Desmet

  4 maanden geleden
  Van Ranst wat een mediageile. Nu in soap reeks. Dat is dan viroloog. Kruip in u labo man. Ongelooflijk en dan zzo wij hem moeten geloven. Denk hij genoeg premies krijg van pzifer zoals VDB.
 • Jean Schepens

  4 maanden geleden
  én dan krijg je geheid grote, dikke 'brol tot de 3e macht' ; natuurlijk ...NONKELJEAN
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Karen Damen vertelt in ‘Alloo bij’ over relatie met Regi: “En toen kwam Gert Verhulst in het spel”
  Play
  TV
  1

  Karen Damen vertelt in ‘Alloo bij’ over relatie met Regi: “En toen kwam Gert Verhulst in het spel”

  Niemand minder dan Karen Damen is donderdagavond te gast in ‘Alloo bij...’ De zangeres neemt Luk Alloo mee naar DPG Media, waar ze een jarige Regi gaan verrassen in de radiostudio. De twee kennen elkaar goed, want ze hadden vier jaar lang een relatie. “We hadden een heel leuke relatie en hebben ons heel goed geamuseerd samen”, klinkt het. “We zijn eigenlijk op veel vlakken dezelfde persoon.” Op de vraag van Luk waarom de relatie slechts vier jaar duurde, is het antwoord duidelijk: “Omdat Gert Verhulst in het spel kwam!”