Gunther Levi (Peter).
Volledig scherm
PREMIUM
Gunther Levi (Peter). © DPG Media

‘Familie’-bedenker niet te spreken over ontslag Gunther Levi: “Die scenaristen hebben van soaps niets begrepen”

TVAls de makers van ‘Familie’ dachten dat het ontslag van Gunther Levi (45) en Martine Jonckheere (65) rimpelloos zou passeren, hebben ze zich lelijk vergist. Niet alleen bij de kijkers, maar ook bij de voormalige producer én de castleden heerst onbegrip. “Hier gaan alle alarmbellen af. Níemand nog zeker van z’n job”, vertelt een bron op de set. Vraag is: zal dit verhaal nog een staartje krijgen? Een onverwacht ontslag werd in het verleden al eens in de rechtbank uitgevochten, en niet in het voordeel van de productie.

 1. KIJK. “Dit is de moeilijkste beslissing ooit”: trailer derde seizoen ‘Emily in Paris’ gelost
  Play
  TV

  KIJK. “Dit is de moeilijk­ste beslissing ooit”: trailer derde seizoen ‘Emily in Paris’ gelost

  De fans van de populaire Netflixreeks ‘Emily in Paris' kunnen beginnen aftellen. Over exact drie weken, op 21 december, verschijnt het langverwachte derde seizoen op Netflix. Fashionista Emily Cooper (gespeeld door Lily Collins) is helemaal terug. De trailer, die hierboven te bekijken is, belooft alvast heel wat. Emily zit tussen twee vuren, zowel op professioneel als op romantisch vlak. Zal ze knopen kunnen doorhakken?
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.