Volledig scherm
© Beste Kijkers

Expliciet liedje op VTM zorgt voor ophef bij Sikh-gemeenschap: “Wij worden simpelweg uitgelachen”

TVDe Sikh-gemeenschap in ons land is niet te spreken over de meest recente uitzending van ‘Allerbeste Kijkers’ op VTM. In de aflevering is te zien hoe Natalie Meskens (38) en haar gasten een grofgebekte en explicite tekst zingen op de deuntjes van ‘Ek Onkar’, een reeds bestaand en gekend nummer over het geloof. “Er wordt simpelweg gelachen met andermans godsdienst”, reageren de Sikhs nu ontzet.

7 reacties

 • Ann Verschueren

  2 maanden geleden
  Iedereen heeft het recht om te geloven of niet. Respect is ver zoek in enkele VTM programma's. En nee, niet met alles moet kunnen gelachen worden; dat doen alleen de simpelen van geest.
 • lisette brees

  2 maanden geleden
  dit mag wel, maar de strangers hun liedje "ziekenkas" mag van belgische radio dan weer niet op de zender !  We zijn veel minder tolerant dan 30 jaar geleden.
 • Marc Van Loo

  2 maanden geleden
  Ek Onkar..Fake news, God bestaat niet! Ik begrijp echt niet hoe mensen anno 2020 nog in een verhaaltje van 2000 jaar geleden geloven...Arme mensheid.
 • Luigi Driussi

  2 maanden geleden
  Ja en dat is nu eenmaal een basis recht...men moet er laar mee leren omkunnen als men in een vrije democratie wil leven. Niks mis mee
 • Baldr VanHoek

  2 maanden geleden
  Ja het is zo wij worden alsmaar meer waarden- en normenloos. Wie kan dit ontkennen? Niemand voor het proces dan maar dat het vooruitgang is? Echt... waaar? Je kan in dit land geeneens dialogen verzorgen. Je wordt gewoon geconfronteerd met de meeste onzin maar dat is het nieuwe normaal toch? Telkens gaat het over niets maar ondertussen zijn er allerhande opportuniteiten. Ze slaan op niets. Als iemand iets wil zeggen, lachen ze er maar mee als oplossing? Nihilisme!
 1. Vuurwerk in de Q Lounge met Laura Tesoro en Loïc Nottet
  Play
  Qmusic

  Vuurwerk in de Q Lounge met Laura Tesoro en Loïc Nottet

 2. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"