‘Expeditie Robinson’-winnares en ‘alternatieve’ huisarts Jutta Borms wil een omwenteling in de gezondheidszorg: "Ik heb mijn hart helemaal opengezet voor de verstoten patiënten."
Volledig scherm
PREMIUM
‘Expeditie Robinson’-winnares en ‘alternatieve’ huisarts Jutta Borms wil een omwenteling in de gezondheidszorg: "Ik heb mijn hart helemaal opengezet voor de verstoten patiënten." © Kurt Stallaert

‘Expeditie Robinson’-winnares Jutta Borms gooit haar leven drastisch om: "Ik woon nu midden in de ­natuur, in een huisje van 55 m²"

TV"Mij te pletter werken om me op zondagmiddag neer te ploffen op de zetel in mijn doktersvilla? Dat is voorbij." ‘Expeditie Robinson’-winnares en huisarts Jutta Borms (45) heeft haar leven na een recente burn-out radicaal omgegooid. Ze woont nu met haar dochter Merel (7) in een klein huisje en gaat zich helemáál toeleggen op alternatieve geneeskunde. In Dag Allemaal doet ze haar verhaal.

5 reacties

 • robrecht Peeters

  3 jaar geleden
  en nu nog een Tarzan vinden...….
 • martin amelynck

  3 jaar geleden
  3 reacties en 3 jaloerse... mensen toch doe ook eens een boswandeling
 • Jean Braille

  3 jaar geleden
  En voor zover ik weet was het niet echt een vrije keuze om kleiner te wonen ...
 • Steven Loyens

  3 jaar geleden
  Zodra het wettelijk mag verkoop ik mijn rijwoning en ga op 24m2 wonen in een containerwoning, want heb niet meer ruimte nodig. Minder zorgen en geen financiële strop elke maand.
 • Bart Soentjens

  3 jaar geleden
  Wel eerst 15 jaar volle bak geld verdient Hahah wat een cinema allemaal