EXCLUSIEVE VIDEO. De ultieme luxeleugen van Jean-Pierre Van Rossem: Het diepvriesgraf van ‘Niki’ dat in 1989 wereldnieuws was, maar dat vandaag niemand meer kent

De Keuze van DanyDe dood van ‘Niki’ Annys is in 1989 wereldnieuws. Ze is de tweede echtgenote van de flamboyante beursgoeroe Jean-Pierre Van Rossem. In ‘De keuze van Dany’ zie je hoe de beursbubbel rond Van Rossem barst en de cel dreigt. In een ultieme poging om zijn vel te redden geeft hij de dood van de Brugse kappersdochter op als reden waarom hij zijn schuldeisers niet kan betalen. Hij laat voor haar een diepvriesgraf bouwen in Knesselare. De halve wereldpers zakt naar het Meetjesland af. Vandaag heerst de rust. “Niki wie?”, klinkt het als we polsen naar ‘le tombe frigo’.  Tot we de naam Jean-Pierre Van Rossem laten vallen. Bekijk hierboven het onwaarschijnlijke verhaal.

18 reacties

 • jan tobbak

  1 maand geleden
  prachtige man geen burgerlijk meelopertje zoals de meeste vlamingen
 • nicky vandee

  1 maand geleden
  De eed aflegging van Albert II Wat riep hij ook weer? Hij stond voor schandaal. (Ging in de politiek enkel om de onschendbaarheid)
 • Theo Lavers

  1 maand geleden
  Na van Rossem hebben we de bitcoin.Dat Van Rossem daar zelf niet op gekomen is..Speciaal man.Heb hem zelf een paar keer tegen het lijf gelopen en ooit eens in zijn paleis in Antwerpen (De moneytron tower )geweest .Was trouwens goed bevriend met Frank Verstraeten (Zillion) .
 • Frans Van Hoyweghen

  1 maand geleden
  De waarheid is dat hij niets waargemaakt heeft enkel de grote jan heeft uitgehangen met een ander zijn geld.
 • Swa Verstraelen

  1 maand geleden
  Wat er juist van waar is weet ik niet, zelfs de grote meneren weten de juiste draad (nog) niet. Ik heb hem gekend in Zolder bij Moneytron en kende de ook de mekaniekers van zen stal. Nooit problemen gezien of gehad met hem. Ik was altijd onder de indruk en van gedachte dat het een rijke persoon was........................
 1. Alles wat we tot nu toe weten over de spin-off ‘House of the Dragon’: “Veel draken en witharige pruiken, maar minder seksueel geweld”
  Play
  TV

  Alles wat we tot nu toe weten over de spin-off ‘House of the Dragon’: “Veel draken en witharige pruiken, maar minder seksueel geweld”

  Dragons are coming. ‘Game of Thrones’-fans kunnen beginnen aftellen. Vanaf 22 augustus verschijnt de spin-off ‘House of the Dragon’ op HBO Max én bij ons op Streamz. Het is nu drie jaar geleden dat de grote finale van ‘Game of Thrones’ op de wereld werd losgelaten. Fans bleven met gemengde gevoelens achter en vroegen zich af wat ze van deze prequel mogen verwachten. Auteur George R.R. Martin lichtte al een tipje van de sluier op: “De afleveringen zijn verbazingwekkend.” In dit artikel verzamelen we allés wat we tot nu toe weten over de nieuwe fantasieserie.