EXCLUSIEVE VIDEO. De ultieme luxeleugen van Jean-Pierre Van Rossem: Het diepvriesgraf van ‘Niki’ dat in 1989 wereldnieuws was, maar dat vandaag niemand meer kent

De Keuze van DanyDe dood van ‘Niki’ Annys is in 1989 wereldnieuws. Ze is de tweede echtgenote van de flamboyante beursgoeroe Jean-Pierre Van Rossem. In ‘De keuze van Dany’ zie je hoe de beursbubbel rond Van Rossem barst en de cel dreigt. In een ultieme poging om zijn vel te redden geeft hij de dood van de Brugse kappersdochter op als reden waarom hij zijn schuldeisers niet kan betalen. Hij laat voor haar een diepvriesgraf bouwen in Knesselare. De halve wereldpers zakt naar het Meetjesland af. Vandaag heerst de rust. “Niki wie?”, klinkt het als we polsen naar ‘le tombe frigo’.  Tot we de naam Jean-Pierre Van Rossem laten vallen. Bekijk hierboven het onwaarschijnlijke verhaal.

18 reacties

 • jan tobbak

  5 maanden geleden
  prachtige man geen burgerlijk meelopertje zoals de meeste vlamingen
 • nicky vandee

  5 maanden geleden
  De eed aflegging van Albert II Wat riep hij ook weer? Hij stond voor schandaal. (Ging in de politiek enkel om de onschendbaarheid)
 • Theo Lavers

  5 maanden geleden
  Na van Rossem hebben we de bitcoin.Dat Van Rossem daar zelf niet op gekomen is..Speciaal man.Heb hem zelf een paar keer tegen het lijf gelopen en ooit eens in zijn paleis in Antwerpen (De moneytron tower )geweest .Was trouwens goed bevriend met Frank Verstraeten (Zillion) .
 • Frans Van Hoyweghen

  5 maanden geleden
  De waarheid is dat hij niets waargemaakt heeft enkel de grote jan heeft uitgehangen met een ander zijn geld.
 • Swa Verstraelen

  5 maanden geleden
  Wat er juist van waar is weet ik niet, zelfs de grote meneren weten de juiste draad (nog) niet. Ik heb hem gekend in Zolder bij Moneytron en kende de ook de mekaniekers van zen stal. Nooit problemen gezien of gehad met hem. Ik was altijd onder de indruk en van gedachte dat het een rijke persoon was........................
 1. MEDIAWATCHERS “Al die Kampioenen-merchandise is de VRT onwaardig en de acteurs krijgen er peanuts voor”
  podcast
  5

  MEDIAWAT­CHERS “Al die Kampioenen-merchandi­se is de VRT onwaardig en de acteurs krijgen er peanuts voor”

  Ook deze week kijken onze Mediawatchers met een strenge maar rechtvaardige blik naar het medialandschap. Deze keer viel hen iets op dat niet op televisie te zien is: de Kampioenen-bouwdoos die nu te koop is. Los van de kwaliteit van de bouwdoos, vindt HLN-journalist Mark Coenegracht al die merchandise een openbare oproep onwaardig: “Het is gewoon een zeer gemakkelijke manier om snel wat geld te verdienen op kap van de acteurs”. Luister naar de hele aflevering van de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.
 2. Nicolas uit ‘The Sky is the Limit’ was bijna failliet, maar deelt nu zijn geheim: “Als je doet wat ik doe, word je rijk”
  Play
  Showbits
  11

  Nicolas uit ‘The Sky is the Limit’ was bijna failliet, maar deelt nu zijn geheim: “Als je doet wat ik doe, word je rijk”

  Nicolas De Bruyn (35) is een opmerkelijke nieuwkomer in ‘The Sky is the Limit’. Hij stampte een eigen fitnessketen uit de grond en bouwt het grootste wellnesscentrum van het land. Maar hij wil ook het geheim van veel geld verdienen, delen met iedereen via zijn Business Academy. “Ik geloof dat iedereen rijk kan worden. Als je doet wat ik doe, word je rijk”, belooft hij aan Senne in een nieuwe Showbits.