Peter Van de Veire, Siska Schoeters en Karl Vannieuwkerke
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Van de Veire, Siska Schoeters en Karl Vannieuwkerke © Ghyselinck/ VRT / Johan Martens

EXCLUSIEF. Amper drie vrouwen bij de 15 VRT-grootverdieners. Dit is wat Siska Schoeters, Kobe Ilsen en co verdienen

TV17 exclusieve schermgezichten van de VRT verdienen meer dan 100.000 euro per jaar, en wij maken voor het eerst bekend over wie het juist gaat en hoeveel ze concreet verdienen. De Grote Vijf, met contracten van minstens 400.000 euro per jaar, kwamen gisteren aan bod. Dat waren allemaal mannen, en die trend zet zich vandaag verder, want er zitten amper 3 vrouwen bij de gekende grootverdieners. Siska Schoeters is de eerste die komt piepen: met een contract van minstens 200.000 euro bruto haalt ze net de top tien. Ook Karl Vannieuwkerke (min. 400.000 euro bruto), Sven De Leijer (min. 300.000 euro bruto) en Kobe Ilsen (min. 250.000 euro bruto) komen aan bod. En hoe zit het eigenlijk met de vedetten die vast in dienst zijn? Wij ontleden voor elk schermgezicht de specifieke afspraken en contracten, en overlopen ze in detail.

 1. Opvallende bekentenis in ‘De allerslimste mens’: Erik Van Looy is niet langer samen met topmodel Ingrid Parewijck
  Play
  TV
  4

  Opvallende bekentenis in ‘De allerslim­ste mens’: Erik Van Looy is niet langer samen met topmodel Ingrid Parewijck

  “We zijn niet meer samen.” Meer dan die vijf woorden kon of wilde Erik Van Looy (60) niet kwijt over de breuk met zijn vriendin Ingrid Parewijck in ‘De allerslimste mens’. Bijna een jaar geleden, op 18 oktober, gaf de quizmaster in ‘De slimste mens’ toe dat hij (opnieuw) samen was met het inmiddels 43-jarige topmodel. De (nieuwe) breuk was hét verrassende showbizznieuws in zowat de allerstrafste aflevering van dit seizoen. Bart Cannaerts was zoals de Mannschaft in het voetbal. Scoren in de laatste seconden en vervolgens winnen. Alweer.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 3. De galante Franse dief is terug: Netflix lost eerste veelbelovende beelden van ‘Lupin: part 3'
  Play
  TV

  De galante Franse dief is terug: Netflix lost eerste veelbelo­ven­de beelden van ‘Lupin: part 3'

  Netflix heeft een eerste trailer van het derde seizoen van de populaire Franse Netflixserie ‘Lupin’ gelost. De reeks draait rond Assane Diop (gespeeld door Omar Sy), een man die ontdekt dat zijn vader onschuldig in de gevangenis zat én hem wil wreken, met alle gevolgen van dien. “Ik heb wraak genomen voor mijn vader. Ik wilde in het duister blijven, maar moest terugkeren in het licht. En kijk nu hoe ik verdwijn", klinkt het alvast erg mysterieus.